Skype Türkiye'de!

Dünyanın en popüler bilgisayardan bilgisayara sesli görüşme programı Skype, Doğan Online ile yaptığı anlaşma sonucu artık Türkiye'de.

Skype Türkiye'de!

Karşılıklı iki bilgisayarda kurulu olduğu taktirde İnternet üzerinden bedava telefon görüşmesi yapabilen Skype kullanıcıları, sabit telefonları aramak istediklerinde kontör alıp çok uygun fiyatlarla konuşabilecekler.

Kurulması ve kullanması çok kolay olan Skype programı İnternetten ücretsiz olarak indirilebiliyor. Windows işletim sistemleri dışında Macintosh ve Linux versiyonları da olan Skype, mobil yaşamayı sevenleri de unutmuyor. Cepte taşınabilen bilgisayarlara da Skype yükleyip İnternet olan her yerde, seyahatte, yolculukta, okulda, kafede... ücretsiz görüşmeye devam edilebiliyor.

Doğan Telekom çözüm ortağı Dijital Pazar, Türk Skype kullanıcıları için PCdenTelefon.com isimli bir destek sitesi açtı. Bu sitede Skype kullanıcıları takıldıkları konularda sorular sorabilecekler, başkalarının sorularını yanıtlayabilecekler. Yeni Skype arkadaşlıkları geliştirmek için özel bir bölümü olan sitede Skype dışında VoIPMAX, VoipBuster, MSN ve Google Talk gibi PC’den telefon görüşmesi yaptıran programların kullanıcılarına da destek sağlanıyor.

Okuyucu Yorumları