SmartFaucet: Sahibini tanıyan musluk...

Kamerası, dokunmatik ekranı ve yüz tanıma sistemi olan bir musluk... İnanılmaz, değil mi?

Sahibini tanıyan musluk!

SmartFaucet - Yeni geliştirilen bu musluk, üzerindeki webcam ve yüz tanıma teknolojisi sayesinde önüne gelen insanları tanıyıp su sıcaklığını ve akış hızını onların isteklerine göre ayarlayabiliyor. Ayrıca ağ bağlantısı ve dokunmatik bir ekranı var. İnanılmaz, değil mi?

Musluğun üstündeki ufak ekrana aynı zamanda e-posta, hava raporu ve takvim gibi ufak araçlar yerleştirebiliyorsunuz. Görünüşü şatafatlı ve uzay çağını hatırlatsa da bu musluğun uzun süreli kullanımında çeşitli sorunlar çıkacağını görmemek elde değil.

Muslukta LCD ekranın akan bir suyun hemen yanına yerleştirilmiş olması yetmezmiş gibi kullanıcı musluğun ayarlarını ıslak ellerle bu ekran üzerinden yapmak zorunda. Bunun yanında banyo armatürlerinde oluşan kireç ve organik birikimleri de düşündüğünüzde ekranın birkaç ay içerisinde kullanılmayacak duruma geleceğini söylemek kâhinlik olmaz.

Dokunmatik ekranın kullanımı zor ve pek sağlam olmasa da bu musluğun yeni çağın zenginlerinin banyoları için bulabilecekleri en şatafatlı musluk olduğuna eminiz.

Okuyucu Yorumları