Sosyal alışveriş dönemi başlıyor!

Sosyal medya, alışveriş ve eğlenceyi bir araya getiren yeni alışveriş sitesi, bakın nasıl işliyor!

Alışverişte yeni dönem!

Sosyal medya dinamikleri çevrimiçi alışveriş deneyimi ile netlence.com' da bir araya geliyor ve dünyanın ilk gerçek sosyal alışveriş dönemi Beta sürümü ile başlıyor.

A46 Grup bünyesinde kurulan netlence.com internet sitesi; sosyal medya, alışveriş ve eğlencenin muhteşem karması olarak kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Netlence market tıpkı arkadaşlarınızla alışverişe çıkmak gibi. Onların ilgi alanlarından, yorumlarına, beğenilerinden, marka deneyimlerine, arzu ettikleri ürünlerden, hediye listelerine kadar birçok sosyal alışveriş bildirimi ile alışverişlerinizi eğlenceye dönüştürebileceksiniz.

Netlence'nin gelişmiş sosyal altyapısı ise; doğum gününden, mezuniyete, düğün davetinden, "küçük bey"in sünnetine kadar tüm özel günleriniz için etkinlik oluşturarak, hediye ve ihtiyaç listelerinizi arkadaşlarınızla paylaşabilmenizi sağlıyor. Böylece arkadaşlarınız ihtiyaçlarınıza doğrudan katkıda bulunurken, siz de sadece ihtiyacınız olan ürünlere sahip oluyorsunuz.

Bir etkinlik yaratmadan da, netlence.com'un yüzlerce marka ve binlerce ürününden oluşan marketinde, eminiz ki, sevdiklerinizi veya kendinizi şımartacak bir şeyler bulabileceksiniz.

Selim Demir ve Ömer Kıyar'ın açıklamaları

Selim Demir ve Ömer Kıyar'ın açıklamaları
Selim Demir

"Netlence'li olmak, sizi arkadaşlarınızla keyifli bir alışverişe çıkmış gibi hissettirecek" diyen, A46 Group Yönetim Kurulu Üyesi ve Şirket Ortağı Selim Demir, sözlerine "Grubumuz bugüne kadar soyunduğu her projede olduğu gibi netlence.com projesinde de herkesten farklı bir yöne baktı. Amacımız e-ticarette de farklı bir model oluşturarak sektörde fark yaratmaktı. Bu nedenle mottomuzu " sosyal alışveriş " olarak belirledik. Netlence marketimizden beğendiğiniz ürünleri duvarınızda paylaşabilirken bu ürünlere ister sahip olabilir, isterseniz de arkadaşlarınıza hediye edebilirsiniz. Netlence marketi, bir kampanya sitesi olarak değil, aksine, belirli bir tarz ve gustoya uygun seçilmiş ürünler barındıran, çok geniş ürün yelpazesine sahip, konsept bir mağaza olarak planladık. Netlence'nin altyapısı sadece alışveriş alanında değil, sosyal ağ tarafında da keyifli saatler geçirmenizi sağlayacak, etkinlikleriniz ile ilgili; dj, mekan gibi ihtiyaç ve rezervasyonlarınızı yapabileceğiniz imkanlar ve çok daha fazlasını sunacak. 1999 yılından beri butik mağazacılık ve organizasyon sektörlerinde edindiğimiz tecrübelerimizi nertlence.com projemiz ile hayata geçirebilmiş olmaktan dolayı çok heyecanlı ve mutluyuz." şeklinde devam etti.

A46 Bilişim Şirketinin Kurucu Ortağı ve Netlence.com Genel Müdürü Ömer Kıyar ise "Uzun bir zaman dilimine yayılan ve çok ciddi bütçelerle tamamlayabildiğimiz, hepimizin ihtiyaçlarına uygun bu benzersiz projemizin, A'dan Z'ye tüm süreçlerini bünyemizde tamamladık. En yeni teknolojiler; kullanıcı dostu, basit ama etkileyici görseller, performans ve güvenliğe dair standart üstü yenilikler, her keseye ve herkese uygun ürünler ve üyeliğinizle keşfedebileceğiniz eşsiz hizmetler. Sektöre bambaşka bir renk katacak netlence.com' da, hayallerimizi teoriden pratiğe çevirerek birçok "ilki" üyelerimize sunuyoruz. Sürdürülebilir, geliştirilebilir alt yapımız ve uzman kadromuzla, amatör ruhumuzu ve heyecanımızı kaybetmeden, projemizi geliştirip büyütmeye devam edeceğiz. Böyle büyük ve benzersiz projelerin, ülkemiz ve sektörümüz için büyük bir şans olduğunu düşünüyor, farklı bir e-ticaret modeli oluşturmanın gururunu yaşıyoruz ve hepinizi netlence.com'a davet ediyoruz." dedi.

İster etkinlik oluşturun, ister alışveriş yapın, ister fotoğraf ve videolarınızı paylaşın. Ağınıza güç katarak sosyalleşin, haberdar ederken, haberdar olun.

Profilinizi oluşturarak sosyal alışverişin tadını Netlence.com' da çıkartmaya başlayın.

Okuyucu Yorumları