SSD T3 Türkiye'de satışa sunuldu

Samsung'un harici depolama cihazı taşınabilir SSD T3 Türkiye'de.

SSD T3 Türkiye'de

Samsung Electronics, multi-terabayt (TB) depolama kapasitesi, kompakt tasarımlı harici katı hal sürücüsü (SSD) Samsung Taşınabilir SSD T3 Türkiye'de satışa çıktı. Samsung'un tescilli Vertical NAND (V-NAND) ve SSD TurboWrite teknolojileri ile donatılan SSD T3, sahip olduğu gelişmiş performansıyla tüketicilere, içerik geliştiricilerine ve iş ile BT dünyası profesyonellerine birden çok cihaz arasında, büyük multimedya içerikleri aktarma ve depolama olanağı sunuyor.

Samsung Electronics Türkiye Satış ve Ürün Müdürü İsa Tolu, "T3, günümüzün hızlı mobil yaşam tarzı içinde; harici bir depolama cihazından beklenen olağanüstü performansı, depolama kapasitesini ve dayanıklığı; tarz ve güvenlikten ödün vermeden sunuyor. Sahip olduğu üstün özellikleriyle T3, her durum veya ortamda, kullanıcıların güvenebileceği en yeni harici taşınabilir depolama sürücüsü olarak farkını ortaya koyuyor. Harici depolamada 'üst segment cihaz' dönemini başlatan T3'ü Türkiye'deki kullanıcılarımızla buluşturmaktan dolayı çok mutlu ve heyecanlıyız."

Hızlı ve mobil bir yaşam tarzına uygun özellikler ve dayanıklılık

4K içeriğin ortaya çıkışıyla birlikte tüketiciler, birden çok cihazda daha yüksek veri aktarım hızı ile daha büyük kapasiteler ararken; harici depolama çözümlerinden de daha fazla yararlanmaya başladılar. T3, USB 3.1 arayüzü ile 450 MB/sn'ye kadar sıralı okuma ve yazdırma hızı sergiliyor. Hızlı dosya aktarımıyla T3, kendine alternatif olabilecek harici HDD çözümlerinden daha hızlı bir performans sunuyor. Günümüz tüketicilerinin hızlı yaşam tarzları için tasarlanan Samsung Taşınabilir SSD T3; kompaktlığı, hafifliği ve dayanıklılığıyla da dikkat çekiyor. Ortalama bir kartvizitten daha küçük olan T3, yaklaşık 50 gram ağırlığında. Bu özellikleriyle T3, kullanıcıların büyük miktarlardaki veriyi kolaylıkla her yere taşımasına imkan veriyor.

Harici bir HDD'nin aksine hareketli parçaları olmayan T3; çarpma veya düşürmelerden kaynaklanabilecek hasar ile veri kayıplarına karşı da korumalı bir yapıya sahip. Darbe dirençli yeni bir metal kasa ve iç çerçeve içeren T3, 1.500G güce kadar dayanabiliyor ve iki metrelik bir düşüşten sonra bile kullanılabiliyor. Sürücünün entegre Thermal Guard koruması ise, ekstrem sıcaklık ortamlarında aşırı ısınmayı engelliyor. Üç yıllık sınırlı garantisi ile T3, uzun bir hizmet ömrüne sahip.

Artırılmış 'uyumluluk ve veri güvenliği'

T3, en son Android akıllı telefonlar, tabletler ile Windows ve Mac işletim sistemli bilgisayarlar dâhil, USB 3.1 Type C destekli tüm cihazlarla uyumlu şekilde çalışabiliyor. Kullanıcılar, T3'den PC'ye veya PC'den T3'e veri gönderebiliyor, mobil cihazlar üzerinden T3 içeriklerine erişebiliyor ve TV'ler dâhil; geniş ekranlı cihazlar üzerinde T3'ün multimedya içeriğini görüntüleyebiliyorlar. T3, kesintisiz kullanıcı deneyimi oluşturmak için varsayılan dosya tanıma formatı olarak yaygın şekilde kullanılan exFAT dosya sisteminden yararlanıyor.

T3, aynı zamanda parola değişikliklerini ve kalan kapasite kontrollerini destekleyen yeni tamamlayıcı Samsung Taşınabilir SSD Android mobil uygulaması ile çalışıyor. Kullanıcı tanımlı bir parola ile basit bir kurulum sürecine sahip olan T3, Windows, Mac ve Android OS işletim sistemli cihazlar genelinde en yüksek güvenlik ve koruma seviyesi için AES 256-bit donanım şifresi ile donatıldı. Böylece T3 yanlış ellere düşse bile, hiç kimse içindeki verilere erişemiyor. Samsung, 250GB, 500GB ve 1TB'lik geniş kapasite seçenekli serisine ek olarak sunduğu 2TB T3 SSD ile harici depolama alanındaki gelişimine devam ediyor.

T3'ün Önemli Özellikleri

Kategori

Samsung Taşınabilir SSD T3

Kapasite

250 GB/500 GB/1 TB/2 TB

Arayüz

USB 3.1 ve USB 2.0 ile uyumludur

Boyutlar (UxGxY)

74 x 58 x 10,5 mm

Ağırlık

50 gram

Transfer Hızı

Sıralı: 450MB/saniye'ye kadar

UASP Mod

Desteği

Şifreleme

AES 256-bit donanım şifreleme

Güvenlik

Parola oluşturma (isteğe bağlı)

Windows 7 veya daha yenisi, Mac OS 10.7 veya daha yenisi, Android KitKat (versiyon 4.4) veya daha yenisini gerektirir.

Belgelendirme

CE, BSMI, KC, VCCI, C-tick, FCC, IC, UL, TUV, CB

RoHS Uyumu

RoHS2

Garanti

Sınırlı 3 yıl

Okuyucu Yorumları