Tatil planınızı yaparken Airbnb'ye göz attın

Tatil yeri arıyorsanız, 200.000 eşsiz konaklama seçeneği sunan AirBnb'ye mutlaka göz atmalısınız!

Sayısız tatil seçeneği burada

Dünya genelinde binlerce konaklama seçeneğini listeleme, keşfetme ve kiralama fırsatı sağlayan Airbnb, dünyanın her yerinden insanları bir araya getirmeye devam ediyor.

Airbnb, aralarında şato, çadır, ağaç ev, villa ve hatta igloların da bulunduğu geniş bir yelpazeden 200.000 eşsiz konaklama seçeneği sunuyor. Ne zaman, nerede ve ne tarz bir seyahat planlandığı farketmeden, Airbnb'de her zaman herkese uygun bir seçenek mevcut.

Airbnb'nin, kısa süre önce 10.000.000 gece kiralama sayısına ulaşması, platform aracılığıyla bir apartman dairesi, deniz kenarında bir villa ya da şatoyu bir geceliğine kiralamanın ne kadar kolay, eğlenceli ve güvenilir olduğunu kanıtlıyor. Airbnb konaklama seçenekleri arasında, Frank Lloyd Wright tarafından tasarlanmış evler, kişiye özel adalar, ıssız çöl evleri gibi, çoğu zaman bulundukları şehir kadar insanın ilgisini çeken ve başlı başına bir tatil destinasyonu olabilecek daha birçok eşsiz seçenek bulunuyor.

Airbnb deneyimini bütünüyle yaşamak amacıyla, Airbnb ailesine yeni katılan üyeler aşağıdaki üç adımı takip edebilirler;

1. Kendini göster

Airbnb, güven ve güvenlik üzerine kurulu bir pazar yeri. Bu sebeple, Airbnb ailesi üyelerini, siteye kaydolmalarını takiben detaylı bir profil oluşturmaya davet ediyor;

Bir fotoğraf yükle ve insanlara kendinle ilgili bir şeyler anlat. Bunu, dünya çapında çıkabileceğin birçok seyahatin ilk adımı olarak düşünebilirsin.

2. Kendine bir hedef seç

Nereye gitmek istiyorsun? Airbnb'nin kullanıcı dostu tasarımı aradığın mükemmel yeri bulmanı çok daha kolaylaştırır. Harita üzerinden mekanlara ve fotoğraflara göz at ya da senin için olmazsa olmaz dediğin özellikleri listele.

Sadece kendine ait bir apartman dairesi mi arıyorsun yoksa ev sahibiyle birlikte kalacağın ve onunla civardaki yerler konusunda bilgi alışverişi yapabileceğin bir mekan mı? Ayrıca, Airbnb'de fiyat aralığı, kalmak istediğin mahalle ve hatta ev sahibinin bilmesini tercih ettiğin belirli bir dili bile tek bir tuşla seçebilirsin.

Tatilinizi bir şato da geçirmek istemez misiniz?

Tatilinizi bir şato da geçirmek istemez misiniz?

3. Hayalindeki alanı kirala!

Güvenliği her zaman en ön planda tutan Airbnb, kiralama işlemini mümkün olduğunca kolaylaştırır. Sadece tarih, misafir sayısı ve kısa mesajını girmen yeterli. İletişim kurduğun ev sahibinden 24 saat içerisinde geri dönüş alıp ev sahibinin onayı sonrasında, Airbnb ödeme işlemini güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsin.

Tercih ettiğin tarza uygun birden çok ev sahibine aynı anda mesaj atabilmeni sağlayan Eşleştir (Match) ve Anında kirala (Instant-book option) özellikleri ise kiralama işlemini daha da kolaylaştırıyor.

Airbnb'nin eşsiz konaklama seçenekleri arasından kendi Wishlist'ini oluştur

Yakınlarda planlanmış bir gezi planın yok ama düşlerindeki seyahat hakkında hayal mi kurmak istiyorsun? Wishlist sana hayallerindeki seyahat destinasyonlarını zahmetsizce kendine özel bir listede sıralamanı sağlar. Bu listeler, Airbnb'nin eşsiz seçeneklerini keşfetmek, listelemek ve paylaşmak için yeni bir imkan sunar.

Wishlist, arkadaşlarının tavsiyeleri ışığında ya da Airbnb'nin uzman kadrosu tarafından oluşturulabilir. Ayrıca, coğrafya, tema, yol ya da farklı bir kritere göre filtrelenebilir. Üstelik, bu listeleri sosyal paylaşım ağlarında paylaşmak da çok kolay.

Okuyucu Yorumları