Teknoloji tutkunlarına özel pastalar!

Misket Pasta, teknoloji tutkunlarına özel pasta tasarımları hazırladı. İşte o ilginç pastalar...

Teknoloji tutkunlarına özel!

Butik pastacılığın önde gelen markalarından Misket Pasta, teknoloji tutkunlarına özel pasta tasarımları hazırladı. Misket Pasta'nın birbirinden ilginç tasarımlardan oluşan pastaları için birkaç gün önceden özel sipariş vermek yeterli.

Misket Pasta teknoloji tutkunlarına özel ürünler hazırladı. Arkadaşlarınızla veya eşinizle, çocuklarınızla yiyebileceğiniz yaratıcı tasarımlarda pastalar sizleri bekliyor. "Kişiye özel pasta" anlayışını benimseyen Misket Pasta'ya her türlü konu ve görsel için pasta siparişi vermek mümkün. Dış görünümünün yanı sıra lezzete de önem veren Misket Pasta ürünlerinin hiçbirinde katkı malzemesi bulunmuyor. Ürünlerde doğal tereyağ kullanılırken, gerek şeker hamurunu, gerekse dekorasyonlu kurabiyeleri renklendirmekte doğal gıda boyaları kullanılıyor.

Bilgisayar kültürü ve pasta!Misket Pasta sınırsız pasta tasarım seçeneğiyle butik pasta sektöründe fark yaratıyor. Doğum günü, özel günler, düğün-nişan pastaları konusunda müşteriye özel tasarımlara imza atan Misket Pasta, ürünlerinin lezzetiyle de dikkatleri çekiyor. Firmanın en önemli özelliklerinden biri pastanın içindeki kekin kakaolu veya vanilyalı olmasından, bunların yanına konacak ürün alternatiflerine kadar herşeyi sipariş verenin karar veriyor olması. "Kişiye özel pasta tasarımı" anlayışıyla hareket eden Misket Pasta ürünlerine www.misketpasta.com adresinden de ulaşmak mümkün . Tel: 0216 499 01 81

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları