Tesco, Hudl tabletlerini öldürdü!

Avrupa'da uzun süredir büyük ses getiren cihaz için yolun sonu göründü!

Bir efsane daha öldü!

Bir kesim kullanıcıların ciddi anlamda fanı olduğu ve süpermarket devi Tesco tarafından üretilen Hudl ve Hudl2, sunduğu başarılı tablet deneyimini, uygun fiyata çekmesiyle büyük beğeni toplamıştı. Fakat şirket, geçtiğimiz günlerde beklentilerin aksini gösteren bir açıklama yaparak, fanlarını şaşırttı. Görünüşe göre, Hudl 3, asla raflara çıkmayacak.

Süpermarket devi yaptığı açıklamada, Hudl ve Hudl 2 satışlarından çok memnun olduklarını, hatta Hudl 2 tabletlerinin yok sattığını söyledi. Ancak her iki modelin de satışlarının bittiğini ve arkasının gelmeyeceğini de sözlerine ekledi.

Yapılan açıklamada, Hudl tabletlerinden satın alan tüm müşterilere teknik destek verilmeye devam edileceğinin altı çizildi. Buradan çıkan sonuca göre şirketin Hudl 3 için bir planı yok. Her ne kadar ülkemize uğrayamamış olsa da, büyük beğeni toplayan bir serinin ölüşünü görmek üzücü. Şimdilik tablet işinden elini çekmiş gibi görünen Tesco, muhtemelen tüm gücünü süpermarket işine yöneltecek. Elbette daha sonra bir sürpriz de yapabilir...

Okuyucu Yorumları