Toshiba'dan iki yeni ürün

Toshiba ince ve hafifliğiyle dikkat çeken iki yeni ultrabook'unu ortaya çıkardı!

Toshiba'dan iki yeni ürün

Satellite U840W, sinematik film deneyimi sunan, 21:9 ekrana sahip bir ürün. Her iki Ultrabook da stil, eğlence, verimlilik ve taşınabilirliğin dengeli birleşiminden oluşuyor. Yeni nesil Intel işlemcilerin yer aldığı Satellite U840W ile Satellite U840, Türkiye'de Ağustos ayından itibaren satışa sunulacak.

SSD veya SSD desteği olan Hybrid HDD kullanan yeni Toshiba Ultrabooklar hızla açılır ve açma düğmesine basıldıktan sadece 14 saniye sonra işlevsel olarak kullanıma hazır hale gelir. Satellite U840W ile Satellite U840'ın tam boy, arka ışıklı klavyeleri ve geniş ClickPad'leri kullanım kolaylığı sağlamak için geliştirilmiştir.

Toshiba'nın yeni Ultrabooklarının oldukça ince boyutları, bağlanılabilirliği olumsuz etkilemez. Hem Satellite U840W hem de Satellite U840'ta uyku ve Şarj desteği ile USB 3.0, HDMI®, hızlı Ethernet LAN ve çoklu medya kart okuyucunun da dahil olduğu bir dizi tam-boy giriş yer alıyor. Diğer özellikler arasında ise kablosuz LAN, Bluetooth 4.0 ve HD video görüşmelere olanak sağlayan 1.3 mega piksel kamera bulunuyor.

Toshiba Türkiye Distiribütörü TNB A.ş. Genel Müdürü Aytaç Biter, "Dünyanın ilk 21:9 laptopu ile gittikçe popülerleşen, hareket halindeyken mobil bilgisayarlardan film seyretme isteğini karşılıyoruz. Satellite U840W ile kullanıcılar, dikkat dağıtan siyah şeritler olmadan mobil bilgisayarda gerçek bir sinematik geniş ekran deneyimi yaşayabilecekler" diyor.

Satellite U840W ve Satellite U840

Satellite U840W ve Satellite U840

Ultrabook'un görüntü kalitesini, harman/kardon stereo hoparlörlerin sağladığı ve SRS Premium Sound 3D teknolojisinin geliştirdiği 'doğal' ses ile tamamlanıyor. Satellite U840W'yu sosyal medya laptopuna dönüştürmek için Toshiba Split Screen aracını çalıştırmak yeterli. Bu fonksiyon, 16:9 ekran çözünürlüğünde ofis uygulamalarını çalıştırırken aynı anda Facebook ya da Skype gibi uygulamaları 5:9 ekranda görüntülemeyi mümkün kılıyor. Premium özellikleriyle Satellite U840W'un tasarımı 'Değerli gümüş' renkli alüminyum kasa, bileklik ve alt kısımlarında yer alan kahverengi dokumalı yapıdan oluşuyor.

35,6cm (14.0") Satellite U840, ince çizgili kaplama ile 'ultra gümüş' renkli alüminyum kasaya sahip. Intel'in yeni ULV işlemcileri ile çalışan dizüstü bilgisayar, gelişmiş eğlence deneyimi için belirli modellerde AMD Radeon HD 7550M ekran kartları ile geliyor. Dahası, Satellite U840 bass, tizlik ve üç boyutlu surround ses sunan ses deneyimi için SRS Premium Sound 3D'yi destekliyor. 19,9mm kalınlığında ve 1,59kg ağırlığında olmasına rağmen Satellite U840, Ultrabook'u şarja ihtiyaç duymaksızın 9 saate kadar çalıştıran bir bataryaya sahip.

Okuyucu Yorumları