Toshiba'nın Compex incileri

Toshiba Compex'te yerini alıyor. Toshiba'nın dikkat çeken ürünleri ve özellikleri bir arada, burada!

Toshiba'nın Compex incileri

Toshiba her sene olduğu gibi bu yıl da yeni ürünleri ve teknolojileri ile Compex fuarında yerini alacak.

Notebook, netbook bilgisayardan dijital kameraya, LCD, LED TV ve DVD, Blue-Ray Player gibi tüketici elektroniği ürünlerinden depolama aygıtlarına, dijital çerçeveden, sabit diske kadar Toshiba ürünlerinin Türkiye distribütörlüğünü yapan TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş. fuarda yeni ürünleriyle ziyaretçilerle buluşuyor. Toshiba her sene olduğu gibi bu yılda B-08 salonunda yer alacak.

Fuarda sergilenecek bazı ürünler:

Yeni Qosmio X500
Blu-Ray Player'a ve Resolution+ teknolojisine sahip Full HD formunda olan ürün, oyun performansı için tasarlanmış. 8 GB DDR3 (1066 MHz) hafıza ve toplam 1TB alan sunan 2 sabit diske, 3 USB 2.0 girişine sahip. Kapalı iken şarj özelliğine sahip olan girişler dışında REGZA-Link ve HDMI-CEC özelliği sayesinde bütün multimedya cihazlarına bağlanabilir ve aynı özelliğe sahip olan cihazlar ile aynı kumanda aracılığı ile kontrol edilebilir.

Dizüstüler, LED TV'ler...

Dizüstüler, LED TV'ler...
Toshiba dizüstü bilgisayarlar fuarda

Yeni 18.4" Satellite P500 notebook;
Entegre TV alıcısı, SD kaliteyi HD'ye yakın kaliteye yükseltici özelliği Resolution+ ile eğlenceye yönelik bir ürün. Multimedya için tasarlanmış olan ürün, ekstra geniş ekrana sahip. High Definition (HD) Satellite P500'ün ana özelliklerinden biridir. Tüm içerikleri 18.4'' TruBrite® LCD ekranda 16:9 oranında 1680 x 945 (HD) ya da 1920 x 1080 (Full HD)çözünürlülüğe sahip olarak görüntüler. Satellite P500 Blu-Ray ReWritable sürücüsü aynı zamanda Blu-Ray ROM desteklidir. BD-R, BD-RE ve DVD SuperMulti DL +/RW, Resolution+ teknolojisi ile birlikte standart olan görüntülerin bile HD kalitesine yakın bir görüntüde izlenmesini sağlar

Toshiba'nın yeni LED SV Serisi
Toshiba'nın yeni LED Serisi LCD Televizyonlarında 46" ve 55" arası geniş bir ürün yelpazesi kullanıcılarla buluşacak. Enerji tüketiminden tasarruf eden LED teknolojisi ile yüksek kalitede de görüntü keyfi sağlayan SV serisi, Full HD özelliğine sahip. Ayrıca "Resolution+" ve Toshiba'nın işlemci cipi "MetaBrain"de bir araya gelmiştir.

Yeni Regza RV685 LCD TV serisi

"Meta Brain" işlemci sayesinde kaliteli görüntü sağlar. Bu işlemci aynı zamanda renk tanımlaması ve kontrast ayarlarını olabilecek en iyi düzeyde görüntüleme işlemini de gerçekleştirir. Resim kalitesini "Resolution+" teknolojisi sayesinde bir kat daha geliştirir. EcoPanel sayesinde enerji tüketimini %65 oranında azaltır. RV685 serisi USB girişe ve HDMI bağlantısına sahiptir. 32" 37" 42" ölçülerinde tüketiciye sunuluyor.

Kameralar ve sabit diskler

Kameralar ve sabit diskler
Burada listelenen ürünler dışında ürünler de fuarda yerini alacak

Regza LCD TV Serisi,
Resolution + Normal yayını HD yayına yaklaştıran özellik, ortam ışık sensörü, ortam aydınlığına göre kontrast ve parlaklığı ayarlayarak hem enerji tasarrufu sağlıyor, hem de görüntü kalitesini geliştiriyor. Toshiba çevreciliğini burada da ön plana çıkarıyor. Bir tuş ile tamamen kapanarak stand by'daki enerji harcamasının önüne geçiyor. Dolby Volume, içerik, program ve girdi ne olursa olsun ses seviyesinin aynı kalmasını sağlayan son derece akıllı bir ses teknolojisi.

Full Hd Camileo S20 kamera;
Sadece 17 mm incelikte olan Camileo S20 dünyadaki en ince Full HD kameralardan biri olma özelliğine sahip. İnce şık tasarımı, 7 farklı renk seçenekleriyle kolay taşınabilir ve şıklık düşünülerek tasarlandı.

Toshiba MultiMedya Dünyasında JournE Touch ve StorE TV cihazları tüketicilerle buluşacak. Toshiba, Store Steel taşınabilir sabit disk serisini sunacak. Altın, gümüş, platin kaplama bu ürünler son derece şık. 120, 160 GB saklama kapasitesi ile cebe sığabiliyor. Toshiba'dan 640 Gb rekor kapasiteyle 2.5 inçlik taşınabilir disk de fuardaki yerini alacak.

Store Art serisinde ise küçük boyutlu ve kolay kullanılan 1 TB ve 1.5 TB USB sabit disk sürücüler fuarda kullanıcılara sunulacak.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları