TouchID'li iPad Air 2, bu olabilir!

iPad Air 2'ye ait olduğu söylenen bu kareler, Apple'ın yeni tableti hakkında ipucu veriyor olabilir!

iPad Air 2 "kare kare" sızdı!

Bir sonraki iPad Air nasıl görünecek? Apple'ın yeni amiral gemisi tabletini merak edenlerdenseniz, yeni ortaya çıkan görüntüler ilginizi çekebilir.

Xperia Z2 Tablet, Samsung'un ve hatta LG'nin yeni tabletlerini gördük. Dolayısıyla tabletlerde şu an tüm gözler, Apple'a ve tanıtacağı iPad Air 2 ve iPad mini 3'e çevrilmiş durumda. Ortaya çıkan bu son görüntülerin kaynağı ise Japonca site ASCII Plus.

Görüntülerde içi boş bir iPad Air 2 gövdesiyle bildiğimiz iPad Air, yan yana gösteriliyor. Görüntülerin yanında sunulmuş bir bilgi yok ancak iPad Air 2, 7.5mm kalınlığındaki iPad Air'den ince olabilir. Ekranın altındaki giriş düğmesinin etrafındaki halka, TouchID özelliğinin de eklenmiş olabileceğini gösteriyor. Tabletin alt tarafındaki hoparlör ızgarası ise genişlemiş.

Görüntüler, Apple'ın ses düğmesinin üzerinde bulunan ekran döndürme kilidini ortadan kaldırmış olabileceğinin ipucunu da veriyor. İşlevin Control Center'a taşınmış olma ihtimali var.

Resimlerin gerçek olup olmadığını bilmenin bir yolu olmadığından, Apple'ın resmi tanıtımı için yaklaşık 3 ay beklememiz gerekecek.

TouchID'li iPad Air 2, bu olabilir!

iPad Air 2 sızıntısından daha fazla kare, sonraki sayfada.

iPad Air 2'den 3 kare daha!

iPad Air 2'den 3 kare daha!

TouchID'li iPad Air 2, bu olabilir!

TouchID'li iPad Air 2, bu olabilir!
Okuyucu Yorumları