TTNet'in Müzik uygulaması bunu da yaptı!

TTNet'in bu mobil uygulamasında yapılan yenilik, onu çok daha eğlenceli hale getirdi!

TTNet'ten, ruh halinize göre!

TTNET MÜZİK, müşterilerine yenilikler sunmaya devam ediyor. Müzik keyfini mobil dünyaya taşımak için iPhone uygulamasından sonra iPad müzik uygulamasını da hayata geçiren TTNET MÜZİK, şimdi yeni ara yüzü ile telefonlarda ve tabletlerde.

TTNET MÜZİK uygulamasının yeni versiyonu ile, telefonunuzda başka işlemler yaparken bir yandan müzik dinlemeye de devam edebilirsiniz. Aynı anda birçok işlemi yapabilme olarak tanımlanan bu özellik sayesinde; mesajlarınıza bakarken, e-postalarınızı okurken veya diğer uygulamalar arasında gezinirken müzik keyfiniz devam ediyor.

TTNET MÜZİK iPhone ve iPad uygulamasının yenilikleri multitasking (bir çok işlemi aynı anda yapabilme) özelliği ile sınırlı değil.

"Müzik türüne" ya da "moda" göre menüden seçim yaparak dilediğiniz listeden şarkıları dinleyebileceğiniz radyo gibi bir özellik de sunuyor. "TTNET MÜZİK radyo" olarak isimlendirilen ve "moda göre" seçeneğinde yer alan şarkılar; "Mutlu", "Sakin", "Hüzünlü", "Romantik", "Deli Dolu" başlıkları altında sunuluyor. O anki ruh halinize göre dilediğiniz modu seçiyor ve gelen sürpriz şarkıları peş peşe dinliyorsunuz.

Yeni versiyonda; "Pop", "Rock", "Arabesk", "Hip Hop", "Türk Halk Müziği" başlıklarından istediğinizi seçerek dinleyebiliyorsunuz.

Özellikler, nasıl üye olunuyor?

Özellikler, nasıl üye olunuyor?

İster kendi listeni hazırla, ister hazır listeleri dinle

· TTNET MÜZİK uygulamasıyla hem kendi favori listenizi oluşturabiliyor hem de TTNET MÜZİK editörleri tarafında hazırlanan profesyonel listeleri dinleyebiliyorsunuz. TTNET MÜZİK, pek çok konuda olduğu gibi profesyonel listeleriyle de sektöre yön veriyor. Art arda çalındığında, tür ya da duygu olarak birbirini tamamlayan şarkılar böylece dinleyiciye de yol gösteriyor.

· TTNET MÜZİK uygulamasında şarkı dinlerken kesinti yaşamıyorsunuz. Şarkı çalmaya başladığı anda yüklenmeye de başlıyor. Böylece TTNET MÜZİK mobil kullanıcıları kısa süreli bağlantı problemlerinden olumsuz yönde etkilenmiyor.

· TTNET MÜZİK uygulamasının en önemli özelliklerinden biri de şarkıyı ileri veya geri alma imkânı sunuyor olması.

· Uygulama, sevdiğiniz şarkıları Twitter, Facebook üzerinden veya e-posta ile arkadaşlarınızla paylaşma imkânı da sunuyor.

Nasıl üye olunuyor?

· TTNET MÜZİK iPhone/iPad uygulaması App Store'dan ücretsiz olarak indirilebiliyor.

· Müzikseverler uygulamaya mevcut TTNET kullanıcı adı ve şifresi ile ya da tek şifre hesabı olanlar bu hesabı kullanarak giriş yapabiliyorlar.

· TTNET kullanıcı adı ve şifresine sahip olmayan kullanıcıların da "Üye Ol" sekmesinden ücretsiz üyelik yaratabilmeleri mümkün.

· Mobil cihazlardan şarkıları dinlemek için 3G, EDGE ya da Wifi bağlantısına sahip olmak gerekiyor.

· Uygulamadan tüm operatör kullanıcıları faydalanabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları