TTNET Oyun'un yeni yüzü!

Oyun tutkunlarının buluşma noktası TTNET Oyun, yeni yüzüne kavuştu...

TTNET Oyun'un yeni yüzü!

Türkiye'nin yasal içerikli en büyük bilgisayar oyunları platformu TTNET Oyun, yenilenen sürümüyle oyun tutkunlarının buluşma noktası olmaya devam ediyor.

Tüm internet kullanıcılarının kolayca üye olabileceği ve üç farklı paket içerisinden dilediklerini cep telefonlarıyla hemen satın alabilecekleri TTNET Oyun'un yeni versiyonu, en popüler oyunları en kolay şekilde kullanıcılarla buluşturuyor.

İletişimin her alanında yenilikçi ürün ve servisler sunan TTNET'in, Türkiye'nin yasal içerikli en büyük bilgisayar oyunları platformu TTNET Oyun, yeni sürümüyle hizmete sunuldu.

Mobil ödeme seçenekleri

Mobil ödeme seçenekleri

2009 yılından bu yana faaliyet gösteren, zengin içeriğe sahip, Türkiye ve dünyanın en beğenilen oyunlarını tam sürüm olarak sunan TTNET Oyun'un yeni versiyonunda, üyelik işlemleri başka hiçbir ek bilgiye gerek olmadan sadece e-posta adresinin kaydı ile yapılabilecek. Ayrıca geliştirilen mobil ödeme seçenekleri sayesinde avantajlı paketlere kolayca ulaşılabilecek.

Thief, Tomb Raider gibi popüler oyunların tüm serilerine ve tam sürümlerine, yasal olarak ulaşılabilen tek oyun platformu olan TTNET Oyun, 500'e ulaşan PC ve 250'ye yakın flash oyunuyla Türk oyun tutkunlarına eşsiz bir deneyim sunuyor.

Çocuklar için özel olarak seçilerek sınıflandırılan ve Türkçe içeriklerle sunulan oyunlarla da aile boyu güvenli oyun keyfine imkan tanıyan TTNET Oyun, oyun dünyasının yeni yıldızı KiniWini'nin tüm flash oyunlarını da kullanıcılarla buluşturuyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları