TurkNet yazlık ADSL tarifeleri!

Yazlığa giderken internet keyfini arkanızda bırakmayın! TurkNet'in sunduğu tarifeler burada...

TurkNet ADSL tarifeleri!

TurkNet, yazlığında da internet erişiminden mahrum kalmak istemeyenlerin imdadına "Özgür Paket"le yetişiyor. Kısa süreli internet kullanımını en ekonomik fiyatlarla sunan "Özgür Paket", 3 ve 6 aylık seçenekleriyle internet erişimini yazlıklara getiriyor ve kullanım süresi dolduğunda otomatik olarak kapanıyor.

Kullanıcılarının yüksek hızlı internet erişimine en ekonomik fiyatlarla sahip olmalarını sağlayan TurkNet, yazlıkta internet erişiminden mahrum kalmak istemeyenlere "Özgür Paket"ler sunuyor. Sanal dünyanın görünmez duvarlarını yıkan "Özgür Paket", başta yazlıkçılar olmak üzere uzun süreli taahhütte bulunmak istemeyen herkese 3 ve 6 aylık dönemler süresince internete bağlanma olanağı sunuyor.

Kullanım süresi dolduğunda otomatik olarak kapanan "Özgür Paket" kapsamında 4 GB kotalı ve kotasız olmak üzere iki farklı seçenek sunan TurkNet, kullanıcılarını 8 Mb'e kadar bağlanabilecekleri en yüksek hızda internete bağlıyor.

*Fiyatlara %18 KDV ve %5 ÖİV dahildir.

Talep edilmesi halinde kablolu veya kablosuz modem seçenekleri de sunan "Özgür Paket"e adsl.turk.net adresi üzerinden, Türkiye çapındaki TurkNet bayilerinden ve 0212 444 88 66 no'lu TurkNet Çağrı Merkezi'nden sahip olunabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları