Twitter'ın Koyu Modu, OLED İçin İyice Karardı!

Twitter, yayınladığı bir güncellemeyle koyu mod işlevine OLED ekranlara yönelik bir seçenek ekledi!

Twitter'ın koyu modu, iyice karardı

Uygulamaları saran "karanlık mod" modası, devam ediyor. Twitter, yeni "lights out" güncellemesiyle mevcut koyu mod işlevinde bir yenilik yaptığını, koyu mavi yerine gerçek siyah arka plan seçeneğini getirdiğini duyurdu. Siyah arka plan, pikselleri gerçek anlamada söndürebilen OLED ekranlarda harika görünebilir.

Twitter'ın resmi hesabı, yeni siyah seçeneği tanıtmak için profil fotoğrafını ve başlık fotoğrafını da değiştirdi. Güncelleme şu an için sadece iOS cihazlarına sunuluyor. Android'li telefon ve tabletler, bir süre bekleyecekler gibi görünüyor.

Yeni koyu modu Twitter'ın iOS uygulamasında etkin hale getirmek için "Ayarlar ve gizlilik menüsünü" açın, "Görünüm ve ses" üzerine dokunun ve "Koyu mod" seçeneğini açık hale getirin. Bunu yaptığınızda, koyu modun alt menüsünde yeni "Işıkları kapat" veya "Lights out" seçeneğini göreceksiniz. Eski kodu modu hala kullanabilirsiniz ancak ismi artık "söndür" veya "dim" olarak geçiyor.

Yeni lights out modu, OLED ekranların sadece belirli pikselleri yakabilme özelliğiyle bir araya geldiğinde, iPhone X ve iPhone XS gibi OLED ekranlı telefonlarda pil tasarrufu sağlayabilir.

Okuyucu Yorumları