Unutulmuş bir model yine gün yüzüne çıktı

Uzun zamandır varlığını bile unuttuğumuz bir telefon modeli, Android 4.0 ile geri dönüyor!

Samsung'dan "klasik" Galaxy

Akıllı telefonların son yıllarda geldiği nokta, tam bir evrim teorisi niteliğinde. Samsung gibi firmalarınsa bu değişimdeki rolü büyük. Nitekim son olarak piyasaya çıkardığı Galaxy S III gibi bir canavarın yanında başka planları da varmış.

Bizi bir anda geçmişe götüren Samsung, yeni QWERTY klavyeye sahip telefonunu tanıttı. Tamamen "chat" odaklı olacak olan cihaz, üzerinde Android 4.0 Ice Cream Sandwich ve de Samsung'un ChatON mesaj uygulamasına sahip olarak karşımıza çıkacak. Tüm bu özelliklerinin yanında TouchWiz UI arabiriminden de feragat etmeyecek olan modelin adı Galaxy Chat olarak lanse edildi.

3 inçlik QVGA ekrana, 11.7 mm'lik kalınlığa, 4GB tümleşik ve 36GB'a kadar yükseltilebilen hafızaya sahip olan Galaxy Chat aynı zamanda da microSD girişine, Bluetooth 3.0 ve 802.11n Wi-Fi bağlantı noktalarına da sahip.

QWERTY klavye kullanımını özleyen ve bir yandan da son teknoloji işletim sistemlerinden vazgeçmek istemeyenler için harika bir çözüm olacak olan Galaxy Chat, ilk olarak Temmuz ayı içerisinde İspanya'da görücüye çıkacak.

Okuyucu Yorumları