Vestel, Second Life'ta!

Teknolojinin Türkçesi Vestel, Second Life'taki yerini aldı.

Vestel Second Life'ta

Vestel, sanal alemin dijital yaşam platformu Second Life'a ilk Türk markası olarak katıldı. İsteyen herkese ikinci bir yaşam şansı sunan internetin ilk ve tek gerçek yaşam simülasyonu Second Life'ta ada satın alan Vestel, sanal ortamda ziyaretçilerine eğlenceden ürün tanıtımına pek çok hizmet sunacak.

"Teknolojinin Türkçesi" sloganıyla yaşamı kolaylaştıran en gelişmiş teknoloji ürünlerini Türkiye'ye ve dünyaya sunan Vestel, dayanıklı tüketim malları sektöründeki iddiasını internetin ilk ve tek gerçek yaşam simülasyonu Second Life'ta da sürdürecek. Tüm dünyada ortalığı kasıp kavuran Second Life'a ilk Türk markası olarak katılan Vestel, yaklaşık 7,2 milyon kullanıcısı olan Second Life online oyununda, kendi adasında Vestel ürünlerini tüm dünya ile buluşturacak.

Vestel Dayanıklı Tüketim Malları Pazarlama A.Ş. Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Buket Besen Kafalı, Vestel'in Second Life'a katılmasının ardında kurumun yüzü dünyaya dönük genç kimliğinin yer aldığını belirterek; "Teknolojinin öncüsü Vestel'in, bu konuda da öncülük etmesi tesadüf değil. İnternet, tüketiciye ulaşmada önemli bir mecra oldu ve bu önem hızla ilerliyor. Özellikle teknolojik vaadi ve yepyeni ürün gamıyla genç Türk tüketicisinin büyük beğenisini kazanan Vestel, teknolojiyi geliştirmenin yanı sıra, internet kullanıcılarına ulaşmak için teknolojinin olanaklarını da kullanıyor. Second Life'ta yaratıcılığın sınırı yok. Tek ihtiyacınız olan, yaratıcılığınız ile teknolojiyi buluşturmak. Burada Vestel'in vizyoner yaklaşımıyla uçmak isteyenlere açık davetimiz var. Adayı ziyaret edenler kuşkusuz çok eğlenecek; hayal gücümüz sınır tanımayacak" diye konuştu.

Second Life'ın en büyük Türk kullanıcı topluluğu Second Life Türkiye ve Türkiye'nin ilk ve tek Second Life sistem geliştiricisi Brand Institute ekibi ile yapılan işbirliğiyle sisteme katılan Vestel, Second Life'in ilk ve tek Türk sermayeli alışveriş merkezi Alexandre Trade Center'da faaliyetlerine başladı. Kısa süre sonra tasarımı tamamlanacak Vestel Country adası da site sakinlerinin hizmetine sunulacak. Vestel'in son teknoloji eseri yaklaşık 60 ürününün tanıtılacağı ve 2010 yılı bayi çözümlerinin sergileneceği 64 bin m²'lik adada birçok sürpriz hediye de kullanıcıları bekliyor olacak.

Vestel, adada verilecek konser ve partilerle eğlencede sınır tanımazken, düzenlenen yarışmalarla ödüller de kazandıracak. Eğlenmekten bitkin düşenler palmiyelerin altında kumlara serilerek dinlenirken balonla gezintiye de çıkabilecek.

Okuyucu Yorumları