Vista SP2 RC sürümü yayınlandı. İndirin!

Microsoft, Vista Service Pack 2'nin nihai sürüm adayını nihayet yayınladı. İndirme bağlantısı burada

Vista SP2 RC sürümü hazır!

Microsoft, bir süredir merakla beklenen Windows Vista'nın Service Pack 2'si için RC sürümünü, yani nihai sürüm adayını nihayet kullanıcılarına sunduğunu duyurdu. Yaklaşık bir hafta önce SP2 RC'nin yayınlanma tarihiyle ilgili olarak herhangi bir zaman dilimi açıklamayan ve sadece 'çok yakında' demekle yetinen Microsoft, bu haberimizi yayınladıktan yaklaşık 1 hafta sonra nihai sürüm adayını kullanıcılara sunmuş oldu.

Windows Vista dışında Windows Server 2008'i de kapsayacak olan SP2 RC ile ilgili Microsoft'tan yapılan açıklama ise şöyle: "Bugün itibariyle Windows Vista ve Windows Server 2008'i kapsayacak olan yeni Service Pack 2'nin RC sürümünü yayınlamış bulunmaktayız. Windows Updater'e ulaşmadan önce SP2'yi test etmek isteyen kullanıcılar, artık bu paketi sistemlerine kurabilecekler."

Geniş kapsamlı güncelleştirmeleriyle birlikte kullanıcılara sunulan yeni Service Pack 2 Release Candidate sürümünü indirmek için tıklayın.

Not: Henüz SP2 RC sürümü Türkçe desteği sunmuyor. Açıklamaya göre, kısa bir süre sonra aralarında Türkçenin de bulunduğu 31 dili destekleyen yeni bir dosya indirilmeye sunulacak...

Okuyucu Yorumları