Voleybol Turnuvası Burc Beach, nesine.com'da!

Haziran ayında başlayan ve 29 Eylül'e kadar sürecek olan bu turnuvayı siz de takip edin!

Eğlenceye doyacaksınız!

Dünyadan seçkin liglerin maçlarını canlı yayımlayan Türkiye'deki tek sanal bayi Nesine.com, haziran ayında başlayan ve 29 Eylül'e kadar sürecek olan Burc Beach'teki voleybol turnuvasının sponsoru oldu. Bu keyifli organizasyona katılan ve turnuvaları izleyen tüm misafirler eğlenceye Nesine.com'la Burc Beach'te doyacak.

Voleybol turnuvasının kayıtları her pazar saat 10:00-13:00 arasında alınıyor. Maçların ise saat 15:00'ten sonra gerçekleştirildiği turnuvada, takımlar üçer kişi olarak yarışıyor ve çeyrek finalden başlayarak toplamda yedi maç oynanıyor.

Sadece sahadaki takımların değil, izleyenlerin de eğlenceye ortak olduğu, sürpriz hediyelerin dağıtıldığı organizasyonda, heyecan adeta doruğa ulaşıyor. Voleybol turnuvasında şampiyon olan takımlara Nesine.com özel ödülü veriliyor. Ayrıca plajda bulunan tüm misafirleri, gün içinde Facebook'ta bulunan "Burc Beach Nesine.com Voleybol Alanı"nda check-in yapanları sürpriz hediyeler bekliyor. Gün boyu denize ve güneşe doyup Nesine.com'un bu eğlenceli organizasyonunda siz de stres atabilir ve yazın keyfini çıkarabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları