Wii U, internette "terör estiriyor"

Ön sipariş rekoruna doğru giden ilk yeni nesil konsol, internette "terör estirmeye" başladı!

Sonunda karaborsaya düştü!

Yeni konsollardaki ilk hareketlenme, yine Nintendo tarafında oldu ve Wii U, bir süre önce ön siparişe açıldı. Konsol birçok kullanıcı tarafından çoktan sipariş edilmiş durumda ve rakamlar bir rekoru işaret ediyor. Ama bu siparişler içerisinde, oyun oynamakla hiç alakası olmayan insanların çok sayıda siparişi göze çarpıyor. Daha doğrusu, Ebay üzerinde satışa sunulan Wii U sayısı, bize bunu gösteriyor.

Pek tabi kullanıcılar şimdiden açık arttırma sitelerine, ellerine geçecek olan Wii U'larını koymuş durumda. Fiyatlarsa beklendiği gibi perakende satış fiyatının çok üstünde. Diğer taraftan Wii U'nun dokunmatik ekranında yaşanan sorunlar yüzünden, Nintendo'nun ilk satış gününe çok fazla Wii U getirememesi söz konusu.

Oyun tutkunlarıysa 2006 yılından beri herhangi yeni bir konsolla karşılaşmadıkları için bu ürünü çokça talep edecekler gibi gözüküyor. Ortada başka yeni bir konsol olmadığını dikkate aldığımızda, şu anda Ebay üzerinde bulunan 500 - 600 dolarlık fiyatlar gayet makul gözüküyor zira Wii U için tatil döneminde beklenen fiyat 1000 dolar'ın üzerinde... Bu artışı durdurabilecek tek merci ise Nintendo'nun kendisi...

Okuyucu Yorumları