Windows 8'i "onaran onarana!"

Microsoft'un yaptığı Windows 8'i beğenmeyip onu "onarmaya" kalkışanlara bir yenisi daha eklendi!

Win 8'i "onaran onarana!"

Windows 8'li bilgisayarları için ön-siparişleri kabul etmeye başlayan Toshiba, aynı Samsung'un yaptığı gibi PC'lerinde bir Başlat menüsü alternatifine yer verecek.

Samsung'un alternatif Başlat menüsü, isteğe bağlı olarak indirilip kurulabilirken Toshiba'nın "Toshiba Desktop Assist" adlı programı, Windows 8 ile yüklü olarak gelecek. Toshiba, yazılımı şu sözlerle açıklıyor: "... kullanıcılara programlara, denetim masasına, dosya ve klasörlere, önceki Windows sürümlerinde bulunan Başlat menüsü gibi kolay erişim sağlayacak bir araç."

Toshiba, Windows 8'li PC'lerinde bulunucak olan 3 Windows 8 uygulamasından da bahsetti. Bunlardan Toshiba Central kullanıcı kılavuzlarına, destek bilgilerine ve fazlasına erişime izin verecek. Bir e-kitap okuyucusu olan Toshiba Book Place, milyonlarca içeriğe açılan bir kapı olacak. Toshiba News Place ise kolaylıkla erişilebilen grafiksel bir haber hizmeti olacak.

Toshiba'nın ön-siparişe sunduğu Windows 8 PC'leri arasında hepsi bir arada PC'ler, laptop'lar ve Toshiba Satellite U925T notebook-tablet melezi cihazı bulunuyor ve hepsi 26 Ekim'de Windows 8 ile beraber sevk edilecek.

Okuyucu Yorumları