Windows Gezginini bu eklentiyle geliştirin!

Standart Windows Gezgini'nin yetersiz kalmasından şikayetçi olanlar... Bu eklenti tam size göre!

Daha iyi bir Windows Gezgini!

Dosyalarımıza erişmek için kullandığımız Windows Gezgini, muhtemelen en çok kullandığımız Windows uygulamasıdır. Windows Gezgini'nin bazı eksiklikleri ve ona alternatif iyi programlar bulunsa da, birçoğumuz için alışık olduğumuz bu programı bırakmak oldukça zor bir adım. Ancak Windows Gezgini'ni bırakmadan, size tanıtacağımız bu araç sayesinde özelliklerini geliştirebilirsiniz.

FilerFrog, Windows Gezgini ile bütünleşen ve faydalı özellikler ekleyen ücretsiz bir eklenti. FilerFrog'u yükledikten ve sisteminizi yeniden başlattıktan sonra sağ tuş menülerinde yeni FilerFrog öğesini fark edeceksiniz. En güçlü araçlar Windows Gezgini'ndeki FilerFrog menüsünün arkasında bulunuyor. Menüye baktığınızda ne kadar çok işlemi parmaklarınızın ucuna getirdiğini göreceksiniz.

Programın sunduğu özelliker arasında, gelişmiş kopyalama ve taşıma işlevleri, masaüstü renklerini ayarlama, dosyaları listeleme, dosya şifreleme, birleştirme ve bölme, yeniden adlandırma, resim düzenleme ve fazlası var.

FilerFrog'u ihtiyacınıza göre kişiselleştirmeniz de mümkün. Sık kullandığınız işlevleri 'Favorites' alt menüsüne yerleştirebilir, bu işlevlere çabucak erişebilirsiniz.

İndirin: FilerFrog (32 bit ve 64 bit)

Okuyucu Yorumları