XPS 13 yaz aylarında yardımcınız olacak

Dell'in bu yeni ultrabook'unun dokuz saate varan pil ömrüyle yarı yolda kalmayacaksınız!

Ultrabook'ta uzun pil ömrü

Dell'in geçtiğimiz aylarda piyasaya sunduğu kenardan kenara "çerçevesiz" ekranı, gün boyu süren pil ömrü ve yenilikçi teknolojisiyle kompakt 13,3 inçlik Ultrabook'u olan XPS 13 yaz aylarında yardımcınız olacak.

1,356 kg'dan başlayan ağırlığı ve 0,63 cm olan inceliği, Rapid Start ve Smart Connect gibi yeni Intel teknolojilerini üstün performans ve şık tasarım ile birleştiren Dell XPS 13 Ultrabook ister teknede isterse kumsalda olun her yerde zahmetsizce yanınızda.

Sertleştirilmiş Gorilla Glass camı kullanılan kenardan kenara ekran,yüksek dış ışıkta bile kolayca görünen ekran kumsalda bile maillerinizi okumanıza olanak sağlıyor. Çift parmak destekli geniş bir dokunma paneline sahip tam boyutlu ve arkadan aydınlatmalı klavye 9 saate varan pil ömrü sayesinde tüm günü elektrik fişine ihtiyaç duymadan geçirebilirsiniz.

Ultrabook kullanırken bağlantıyı korumak ve hızlıca bağlantı kurmak artık Dell XPS 13 ile çok kolaylaşıyor. XPS 13, periyodik aralıklarla bilinen ağları tarayarak takvim ve e-postayı güncelleştiren Intel Smart Connect teknolojisine sahip dizüstü bilgisayarlardan biridir. XPS 13 Intel Rapid Start teknolojisi sayesinde müşterilere akıllı telefonların sağladığı hız deneyimini ve dizüstü bilgisayarın
performansını sunmaktadır.

Okuyucu Yorumları