Yeni iPhone'ların Boyutlarını Gösteren Sızıntı!

2017'nin iPhone'ları iPhone 8, iPhone 7S ve 7S Plus yan yana nasıl görünecekler? Cevap yeni gelen bu sızıntıda!

Yeni iPhone'lar "yan yana"

Eylül sonunda Apple'ın yeni telefonuyla büyük ihtimalle tanışmış olacağız. Ancak o zamana dek sızıntıların söyledikleriyle yetinmekten başka çaremiz yok. Şimdi ise karşımızda 2017'nin iPhone bilmecesinin yeni bir parçası var.

Weibo'da paylaşılan bir fotoğrafta iPhone 8, iPhone 7S ve iPhone 7S Plus'ın gövde kalıpları görünüyor. Beklediğimiz gibi iPhone 8'in boyutları, iPhone 7S'e oldukça yakın. Fotoğraf sayesinde kameraların konumunu ve iPhone 8'in çift lensli kamerasını da görüyoruz. iPhone 7S'in kameraları yatay olarak sıralanırken iPhone 8'in kameraları, belki de artırılmış gerçeklik işlevlerini desteklemek için üst üste duruyor.

Şimdiye kadarki tüm ipuçları, Apple'ın standart iPhone modellerinde büyük bir geliştirme yapmayacağını, bu modellerin yanında onuncu yıla özel bir iPhone 8 ortaya çıkaracağını söylüyor. iPhone 8'de birçok üst seviye malzeme ve işlev kullanılacağı için telefonun her zamankinden geç satışa sunulabileceği söyleniyor.

Sızan fotoğraf pek bilinen bir kaynaktan gelmediği için dikkatli olmakta fayda var. Bu kalıpların iPhone değil, iPhone kılıfı üretmek için kullanılıyor olması da muhtemel. Yine de sızan görüntü, şimdiye kadar öğrendiğimiz çoğu bilgiyi destekliyor ve telefonların yan yana nasıl görüneceğinin ipucunu veriyor.

Okuyucu Yorumları