Yeni Lara: Angelina'ya veda, Alison'a merhaba

Angelina Jolie gitti, Alison Carroll geldi. İşte duvar kağıtları eşliğinde yeni Lara Croft modeli...

Yeni Lara çok seksi!

Başarlı oyun serisi Tomb Raider'ın geliştiricileri, düzenli aralıklarla ana kahraman Lara Croft'u temsil edecek bir model ararlar. Bu sefer önceleri beden eğitimcisi olan Alison Carroll bu rolü üstleniyor.

Alison Carroll ilk fotoğraf çekiminde ne kadar esnek ve atletik olduğunu gösterdi. Sonuç olarak canlandırılan karakter, maceralarında vahşice oradan oraya zıplayan ve heyecanlı çatışmaları atlatmak zorunda kalan Lara Croft olunca böyle bir kişinin seçilmiş olması mantıklı oluyor.

Elbette 23 yaşındaki İngiliz bundan daha fazlasını sunuyor. Yeni Eidos reklam ikonu olarak arkeoloji dersleri alıyor ve düzenli olarak Lara fanları ile buluşuyor. Özel yaşamında ise yalnız; söylentilere göre ise bir ilişki yaşama arayışında değil. Daha çok maceracı bir kişiliğe sahip, aynı Lara gibi.

Galerimizdeki duvar kâğıtlarını PC'nize indirip Lara Croft kılığındaki Alison Carroll ile masaüstünüzü süsleyebilirsiniz. Resimleri yüksek çözünürlüklü olarak görmek için üzerlerindeki çapraz ok simgesine tıklamanız yeterli...

Okuyucu Yorumları