Yeni MacBook Pro'dan İyi Haberler Var!

Apple'ın yeni MacBook Pro'su, daha da güçlenerek ve en önemlisi, ucuzlayarak önümüzdeki yıl tekrar gelebilir!

Yeni MacBook Pro'dan iyi haberler var!

Apple'ın yeni tanıttığı MacBook Pro, özellikle üzerindeki yeni OLED barıyla dikkatleri üzerine çekerken, fiyatıyla da bir hayli eleştirilmişti. MacBook Pro'nun Core i7'li ve 16GB'lı modelinin fiyatı 10 bin TL'yi bulabiliyor. Ancak gelen yeni bir habere göre, Apple, gelecek sene MacBook Pro'larda fiyat kırabilir. Üstelik "yenilenmiş" sürümünde...

Önemli analizleriyle ünlü Ming-Chi Kuo'nun düşüncesine göre Apple, gelecek senenin ikinci yarısı –muhtemelen sonbahar aylarında- MacBook Pro'larını 32GB RAM'le güncelleyecek ve daha uygun fiyattan satışa sunacak.

Halihazırda yeni MacBook Pro'ların en üst konfigürasyon seçeneğinde maksimum 16GB bellek yer alıyor. Bunun sebebi, cihazın enerji verimliliği sağlaması. Ancak "yenilenecek" MacBook Pro'larda Intel'in yeni Cannonlake işlemcileri yer alacak ve bununla beraber 32GB RAM'le de istenen enerji verimliliği sağlanabilecek. Intel, henüz bu işlemcilerinin seri üretimine başlamış değil. Skylake mimarisini temel alacak ve 10nm fabrikasyon süreciyle üretilecek olan Cannonlake işlemciler, ayrıca fiyat indirimini de beraberinde getirecek gibi.

Okuyucu Yorumları