Yeni MacBook Pro'dan Rüya Gibi Başlangıç

Apple'ın yeni canavarı, sadece 5 gün içerisinde, önceki modelinin yakaladığı başarıya çok yaklaştı!

Yeni MacBook Pro'dan rüya gibi başlangıç

Bir e-ticaret takip firmasının belirttiğine göre Apple'ın yeni dizüstü modeli MacBook Pro, firmanın bir buçuk yıl önce ultra-hafif diyerek sunduğu eski modelden çok daha fazla gelir sağlayacak gibi görünüyor.

Slice Intelligence'ın Salı günü söylediğine göre ilk beş gündeki MacBook Pro geliri, geçtiğimiz yılın MacBook'unun elde ettiği toplam gelirin yüzde 78'ine ulaşmış durumda. Ayrıca yeni MacBook, Microsoft'un neredeyse bir yıl önce sunduğu Surface Book ürününün de şimdiden dört katına ulaştı.

Bu durum Apple için mükemmel bir haber; geçtiğimiz yıllarda MacBook Pro'nun büyük bir tasarım değişikliği geçirmemiş olması, büyük ihtimal ile büyük bir beklenti oluşmasına sebep oldu ve ortaya bu sonuç çıktı.

Ayrıca Slice'ın bulgularına göre bu uzun bekleme süresinde pek çok kişi Windows tabanlı cihazlara geçiş yapmıştı. Firmanın söylediğine göre 2014 yılında bir Apple dizüstü alanların yüzde 40'ı, bu süre içerisinde başka bir cihaz daha satın aldılar. Tabii ki firma, bu istatistikleri sadece internet üzerinden yapılan alışverişler ile oluşturuyor.

Okuyucu Yorumları