Yeni Terminator'den Yeni Kareler

Yeniden doğan Terminator efsanesinin, yeni fotoğrafları gün yüzüne çıktı. Eski dostlara, seriye yeniden merhaba demeye hazırlanmanlarını öneririz.

Yeni Terminator'den kareler

Terminator 2: Judgment Day'deki efsanevi diyaloğu hatırlatmak istiyoruz. İsyancılar tarafından programlanan, Arnold Schwarzenegger'in hayat verdiği ve John Connor'ı görevlendirmek için görevlendirilen T-800, filmin sonunda 2 parmağını kaldırıyor ve "Geri döneceğim" ibaresini kullanıyordu.

Ünlü aktör Arnold Schwarzenegger'ın sözünü tuttuğunu "kesinlikle" söyleyebiliriz. Arnold, Terminator serisinin yeni filmi filmi Terminator: Dark Fate'de T-800 modeli bir insansı makineye hayat verecek. Karakterin insanların tarafında mı; yoksa makinelerin tarafında mı olduğu henüz belli değil. Ancak yeni T-800'ün insanlar tarafında olacağını tahmin ediyoruz zira yeni film; Judgment Day'in doğrudan devamı konumunda.

Peki, T2'den bu zamana kadar çekilen filmler ne olacak? Söz konusu filmler, efsanevi bilim-kurgu serisinden silinecek. Kısacası, yeni filmin Terminator 3: Rise of the Machines, 2009 yapımı Terminator Salvation ve 2015 yapımı Terminator Genisys gibi eserlerle, senaryo ile hiçbir bağlantısı bulunmayacak.

Terminator ve Terminator 2 filmlerinde başrolde bulununan Linda Hamilton, seriye "Sarah Connor" rolüyle geri dönecek. Natalia Reyes, Diego Boneta, Gabriel Luna, Mackenzie Davis gibi popüler oyuncular Linda Hamilton'a eşlik edecek. Yapımın yönetmenliğini ise Tim Miller üstlenecek.

Terminator: Dark Fate'in, 1 Kasım 2020 yılında gösterime girmesi bekleniyor.

Karşınızda filme ait yeni fotoğraflar:

1

terminator dark fate ile ilgili görsel sonucu

2

terminator dark fate ile ilgili görsel sonucu

3

terminator dark fate ile ilgili görsel sonucu

Okuyucu Yorumları