YouTube Reklamlarından Para Kazanmak İçin Yeni Şart!

YouTube reklamlarından para kazananlar veya kazanmak isteyenler, artık bu önemli şartı yerine getirmek zorundalar!

YouTube'dan yeni şart!

Geçtiğimiz aylarda TV yayını yapmaya başlayan YouTube'un son dönemde yaptığı değişikliklerin arasına bir yenisi daha eklendi. Firmanın ortak programında yaptığı değişiklik sonrasında videoların görünebilmesi için 10.000 kanal görüntülenmesi şart koşuldu.

YouTube, ortak programı için yeni değerlendirme sürecini önümüzdeki haftalarda başlatacak. Burada amaç, uygun olmayan kanalları ortadan kaldırmak ve reklamlardan para kazanmasına engel olmak. Google'ın bir blog gönderisinde 10.000'lik sınırın, bir kanalın "geçerliliğini" belirlemek için yeterli olduğu açıklandı ve bunun "istekli içerik oluşturucular üzerinde en az etkiyi yaratacağı" söylendi.

10.000 kanal gösterimine sahip olmayan ve reklamlardan para kazanmış olan kullanıcılar, kazandıkları parayı saklayabilecekler. Ancak şu andan itibaren bu gelir kaynağı kapanmış olacak. Yeterli sayıda takipçiyi topladıktan sonra ortak programı için başvurup para kazanmaya devam edebileceksiniz. Elbette bunun için Google'ın incelemelerini geçmeniz ve topluluk kurallarını yerine getirmeniz gerekecek.

Okuyucu Yorumları