HyperX Cloud Earbuds İnceleme

PUBG severler ve Nintendo Switch sahipleri için özel bir ürün: Cloud Earbuds'ı inceledik!

CHIP Online Notu 80
  • İyi ses
  • Rahat
  • Temiz mikrofon sesi
  • Ekstra kulak pedleri
  • Geniş uyumluluk
  • Taşıma çantası
  • Ses kontrolü yok
  • PC için kablo uzunluğu yetersiz gelebilir

Oyuncular artık yalnızca masa başında değil, her yerde. Akıllı telefonlarla beraber elini kuvvetlendiren mobil oyunlar, özellikle PUBG ile zirve yaptı diyebiliriz herhalde. Hemen her yerde, bulduğu her boşlukta telefonundan PUBG oynayan çok kişiyle karşılaşabiliyorsunuz. Mobil oyun platformu önümüzdeki dönemde de farklı oyunlarla güçlenmeye devam edecek elbette. Ayrıca Nintendo Switch'in de gelmesi, PSP'nin boş bıraktığı mobil konsol oyunculuğunu da tetikledi. Bu anlamda bugün inceleyeceğimiz bu kulaklık, mobil oyuncular için ideal gibi duruyor. Peki, neler sunuyor? Şimdi daha yakından bakalım.

Cloud Earbuds özellikleri neler?

Cloud Earbuds özellikleri neler?

HyperX Cloud Earbuds, özellikle mobil oyuncular için geliştirilmiş bir kulaklık. HyperX'in zaten oyuncu ekipmanları konusunda uzman olduğundan şüphe yok. Cloud Earbuds ile de mobil oyunculuk alanındaki boşluğu dolduruyor diyebiliriz.

Oldukça rahat kulak başlıklarına sahip olan Cloud Earbuds, silikondan yapılmış 3 farklı boyda kulak pedi bulunduruyor. Böylece hangisi rahat geliyorsa, onu takabilirsiniz. Kutu içeriğinde yine bir taşıma çantası olduğunu da söyleyelim.

Kulaklığın kablosu da kauçuk yapılı tasarlanmış. Ayrıca silindir biçimli yapısı sayesinde çok dolanmıyor olması da avantajlı. Böylece kabloyu çözmekle uğraşmıyorsunuz. Kablo uzunluğu ise 1.2 metre. Bu uzunluk telefon veya mobil konsol ile kullanmak için gayet uygun. Fakat PC'ye takacaksanız, kablo kısa kalacak.

Cloud Earbuds'ın 3.5 mm jak kullanması da cihaz uyumluluğunu arttırıyor. Kablo üzerinde yer alan tuş ile gelen telefon çağrılarını alabiliyorsunuz. Ancak bir ses kontrolü bu ünite üzerinde yok.

Cloud Earbuds performansı nasıl?

Cloud Earbuds performansı nasıl?

Cloud Earbuds, kullanımıyla oldukça rahat. Konfor sağlayan bir kulaklık olmuş. Böylece uzun süreler rahatsız olmadan oyun oynayabiliyorsunuz. Özellikle uzun metrobüs yolculuklarında vaktini oyun oynayarak doldurmak isteyenler, Cloud Earbuds'dan memnun kalacaklar.

Kulaklığın ses performansından bahsedecek olursak, gayet iyi ses taşıdığını söyleyebiliriz. Oyunlardaki patlamalar ve silah sesleri gayet iyi şekilde geliyor. Özellikle silah seslerini iyi ayırt edebiliyorsunuz. Ancak Nintendo Switch'te yaptığımız denemelerde, düşmanların adımlarından pozisyon tahmini yapmanın güç olduğunu da söyleyelim. Kablo üzerindeki mikrofonun ise oyun sırasında temiz sohbet imkanı tanıdığını da belirtmek lazım.

Ses konusunda dengeli davranan kulaklık, müzikte de işinize yarayacak elbette. Ancak bas konusunda iddialı değil, bilmenizde yarar var.

Özetle

Sonuç olarak Cloud Earbuds güzel bir mobil oyuncu kulaklığı oluyor. Elbette mobil oyunlarda ekipmanlar, PC veya konsol tarafı gibi henüz çok güçlü değil. Cloud Earbuds da bu alanda potansiyeli olan bir kulaklık. Elbette elzem değil, ancak mobil oyunlar için özel bir kulaklık sahibi olmak isteyenler değerlendirebilir. HyperX Cloud Earbuds'ın fiyatı ise 300 TL dolaylarında.

Kimler Almalı

Sıkı mobil oyuncular ve Nintendo Switch sahipleri HyperX Cloud Earbuds'ı kendilerine uygun bulabilirler.

Alternatifleri

HyperX Cloud Earbuds'a alternatif olarak Adata XPG HDS Emix-I30 3D modelini de inceleyebilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli HyperX Cloud Earbuds
Ürün Markası HyperX
CHIP Online Notu
80
TipKulak içi
Bağlantı3.5 mm
Frekans Tepkisi20 Hz – 20 kHz
Kablo Uzunluğu1.2 m
Empedans65 ohm
Ses Basınç Seviyesi116 dBSPL/mW
Ağırlık19 gr.
Okuyucu Yorumları