En iyi 17 Android giriş ekranı uygulaması!

Android cepleri özel yapan özelleştirilebilir giriş ekranlarından en iyilerini sizler için derledik!

17 süper Android "launcher"ı!

Android platformunun en önemli özelliklerinden bir tanesi de şüphesiz farklı ortamlara adapte olabilmesi. Giriş ekranları uygulamaları gibi merkezi bir işletim sistemini öğresini bile baştan aşağı değiştirerek, ihtiyacınızı daha iyi karşılayacak bir hale getirebilirsiniz. Sizin için seçtiğimiz 17 giriş ekranından en azından bir tanesinin hoşunuza gideceğini düşünüyoruz.

Varsayılan giriş ekranınızı değiştirerek Android deneyiminizi baştan aşağı yenileyebilirsiniz"Launcher" olarak adlandırılan giriş ekranları uygulamaları, ana ekranınıza farklı ayarları ve kısayolları gertirmekle kalmıyor ve kendine ait araçlarla ("widget") geliyor.

Bu ücretsiz giriş ekranlarını yüklemek ve kullanmak ise oldukça basit. Seçtiğiniz giriş ekranını Android Market'ten yükledikten sonra cebinizin "Giriş" ("Home") düğmesine basın ve sorulduğunda yeni giriş ekranını seçin. Yeni giriş ekranını varsayılan olarak ayarlamak için bu ekranda alt tarafta bulunan kutucuğu işaretleyebilirsiniz.

CHIP Online'ın sizler için seçtiği en kullanışı ve en göz alıcı 17 giriş ekranı uygulaması, galeri sayfalarımızda sizleri bekliyor!

Okuyucu Yorumları