Sons of the Forest çıktı! İşte sistem gereksinimleri ve fiyatı

Sons of the Forest Steam'da erken erişime açıldı. 23 Şubat 2023 itibariyle satışa sunulan oyunun fiyatı, sistem gereksinimleri ve konusu gibi pek çok detay merak konusu oldu. İşte Steam'de büyük ilgi ile karşılanan Sons of the Forest oyunu fiyatı, sistem gereksinimleri ve ayrıntılar...

Sons of the Forest çıktı! İşte sistem gereksinimleri ve fiyatı

Sons of the Forest Steam'da erken erişime açıldı. 23 Şubat 2023'te akşam saatlerinde Steam'de çıkan oyun, ilk saatlerinde yaşanan yoğunluk nedeniyle Steam'in sorunlar yaşamasına neden oldu. Pek çok kullanıcı "Steam çöktü mü?" sorusunun yanıtını merak etti.

Sons Of The Forest Fiyatı

Merakla beklenen Sons of the Forest 23 Şubat'ta 280 TL'den satışa sunuldu.

sons of the forest

Geliştirici stüdyo Endnight Games, 31 Ağustos 2022'de oyunun 30 dolar fiyat ile piyasaya süreceğini açıklamıştı. Güncel dolar kuru dikkate alındığında bu rakam yaklaşık 566 TL'ye karşılık geliyordu. Oyunun ilerleyen günlerde fiyatının artacağı düşünülüyor.

Sons Of The Forest Sistem Gereksinimleri

sons of the forest
MİNİMUM:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10
    • İşlemci: INTEL CORE I5-8400 or AMD RYZEN 3 3300X
    • Bellek: 12 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB or AMD Radeon RX 570 4GB
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: SSD (Preferred)
ÖNERİLEN:
    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10
    • İşlemci: INTEL CORE I7-8700K or AMD RYZEN 5 3600X
    • Bellek: 16 GB RAM
    • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 1080Ti or AMD Radeon RX 5700 XT
    • DirectX: Sürüm 11
    • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan
    • İlave Notlar: SSD (Preferred)

Sons Of The Forest Konusu

sons of the forest

"Sons of the Forest", Endnight Games tarafından geliştirilen bir hayatta kalma korku oyunudur ve "The Forest" adlı önceki oyunun devamıdır. Oyun, ormanda geçen bir uçak kazası sonrası hayatta kalmak için mücadele eden bir karakteri takip eder. Oyuncular, kaynakları toplamak, barınaklar inşa etmek ve yaratıklarla mücadele etmek gibi hayatta kalma mekaniği etrafında oyunu ilerletirler.

"Sons of the Forest", önceki oyundan daha gelişmiş grafikler ve oyun mekaniği sunar. Oyuncular, yeraltı mağaralarını keşfetme, yeni yaratıklarla karşılaşma ve hikaye öğelerini keşfetme fırsatı bulacaklar. Oyun ayrıca çok oyunculu bir modu da içeriyor.

Steam'in mağaza sayfasında oyun ile ilgili şu bilgiler yer alıyor:

sons of the forest

Uzak bir adada kayıp bir milyarderi bulmak için gönderilen ekiptensiniz ve kendinizi yamyam istilasına uğramış bir cehennemde buluyorsunuz. Bu korkunç yeni açık dünya hayatta kalma korku simülatöründe zanaat yapın, inşa edin ve tek başınıza veya arkadaşlarınızla hayatta kalmak için mücadele edin.

Hayatta Kalma Korku Simülatörü

Dünyayı istediğiniz gibi ele almak için tam özgürlüğü deneyimleyin. Ne yapacağınıza, nereye gideceğinize ve en iyi nasıl hayatta kalacağınıza siz karar verirsiniz. NPC'nin size emirler vermesi veya size yapmak istemediğiniz görevleri vermesi yok. Emirleri siz veriyorsunuz, sonra ne olacağını siz seçiyorsunuz.

Yaratıklarla Savaş

Hiçbir yerin güvenli olmadığı bir dünyaya giriyorsunuz ve bazıları neredeyse insan gibi olan ve diğerleri daha önce gördüğünüz hiçbir şeye benzemeyen bir dizi mutasyona uğramış yaratıkla savaşıyorsunuz. Tabancalar, baltalar, sersemletici coplar ve daha fazlasıyla donanmış olarak kendinizi ve değer verdiğiniz kişileri koruyun.

İnşa ve Zanaat

Her etkileşimi hissedin; Ateş yakmak için çubukları kırın. Pencereleri ve zemini kesmek için bir balta kullanın. Küçük bir kabin veya deniz kenarında bir yerleşke inşa edin, seçim sizin.

Değişen Mevsimler

İlkbahar ve yaz aylarında doğrudan nehirlerden taze somon toplayın. Soğuk kış ayları için et toplayın ve saklayın. Bu adada yalnız değilsiniz, bu nedenle kış gelip yiyecek ve kaynaklar kıtlaştıkça yiyecek arayan tek kişi siz olmayacaksınız.

Eşli Oynanış

Tek başınıza veya arkadaşlarınızla hayatta kalın. Öğeleri paylaşın ve savunma oluşturmak için birlikte çalışın. Yerin üstünü ve altını keşfetmek için yedek getirin.