Honor "Magic" Görücüye Çıkmaya Çok Az Kala Sızdı!

Konsept cihazı olarak yola çıkan ve çok yakında tanıtılması beklenen akıllı telefon Magic'ten ciddi sızıntılar geldi!

Beklenen cep "Magic" sızdı!

Honor, her ne kadar en yeni cihazını 7 Aralık'ta tanıtmayarak bu doğrultudaki beklentileri boşa çıkarsa da 16 Aralık'ta gerçekleşecek özel bir etkinlik için davetiyeler göndererek arayı fazla açmayacağını gösterdi.

Çeşitli kaynaklar söz konusu cihazın popüler Xiaomi Mi MIX'e oldukça benzeyen bir konsept cihaz olacağına işaret etse de, cihazın bazı ilk raporların varsaydığı gibi radikal bazı yeniliklere sahne olup olmayacağını şimdiden görmek oldukça zor.

Sızdırılan görselin eğer bir gerçeklik payı varsa görmekte olduğunuz fotoğraf Honor'un sıradaki telefonu 'Magic'e ait olabilir. Cihazın ekranının sağ ve sol taraflarındaki çerçeveler oldukça ince olsa da üst ve alt bölgelerdeki çerçevelerin biraz daha cezbedici olduklarını söyleyebiliriz.

Ekranın üst tarafında yer alan bölgeye biraz daha dikkatle baktığımızda burada geleneksel bir kulak dayama alanı bulunmadığı fark ediliyor, diğer yandan görülebilir çember şeklindeki bölgenin ise ön kamera olduğunu tahmin ediyoruz. Ekranın altında yer alan bölgede ise bir parmak izi okuyucusuna yer verildiğini görüyoruz, fakat parmak sensörü engellediği için bunun geleneksel bir okuyucudan biraz daha farklı olması muhtemel.

Elbette hem bu görsel hem de bütün bu yorumlar şu an için bir spekülasyondan ibaret. Fakat yukarıdaki görsel gerçekten de 'Magic'e aitse bu yıl piyasaya sürülen Mi MIX'ten oldukça farklı bir cihaz bizi bekliyor demektir.

Okuyucu Yorumları