WhatsApp'a videolu sohbet işlevi ekleyin!

Şimdilik videolu görüşme işlevi bulunmayan WhatsApp'a, bu yeteneği kazandırmanın kolay bir yolu var!

WhatsApp'ta videolu sohbet!

WhatsApp'ın önemli eksiklerinden bir tanesi, videolu sohbet işlevinin bulunmaması. Popüler uygulama, şimdilik yalnızca yazılı ve sesli görüşmelere izin veriyor. Peki WhatsApp arkadaşlarınızla görüntülü görüşme yapmanın zahmetsiz bir yolu yok mu?

Geçtiğimiz günlerde Android uygulaması yayınlanan Booyah sayesinde videolu sohbet çok kolay bir hale geliyor. iOS için yayınlandığında kullanıcıları şaşırtmayı başaran uygulamanın kullanımı fazlasıyla basit. Tek bir ekrandan oluşan uygulamada kaybolmanız imkansız. Tek yapmanız gereken, arkadaşlarınızı davet edip videolu sohbeti başlatmak. Arkadaşlarınızın sohbete katılması için mesaj olarak aldıkları bağlantıya tıklamaları yeterli oluyor. Bunun ardından yüksek kalitede videolu sohbete başlayabiliyorsunuz.

Kayda gerek yok

Booyah Video Chat'i yükledikten sonra kayıt olmanıza bile gerek yok; uygulama WhatsApp hesabınıza bağlanarak sohbete davet edebileceğiniz arkadaşlarınızın listesini otomatik olarak çıkarıyor. WhatsApp için hazırlanmış bir uygulama olsa da Booyah, Facebook Messenger, Instagram, Snapchat ve fazlasıyla çalışabiliyor. Yani WhatsApp kullanmanız aslında şart değil.

Booyah, WhatsApp'la resmi bir bağının ve ortaklığının bulunmadığının, üçüncü parti bir uygulama olduğunun altını önemle çiziyor.

Google Play bağlantısı: Booyah Video Chat for WhatsApp

Okuyucu Yorumları