Windows 10'a her şeyi değiştirecek yenilikler

Microsoft yöneticilerinin tweet'leri, Windows 10 için önemli yeniliklerin yolda olduğunu söylüyor!

Windows 10'a dev yenilikler!

Windows 10'un yeni işlevler sunmada yavaş kaldığını düşünüyorsanız, sıkı durun. Microsoft yöneticilerinin ipuçları, önemli yeniliklerin yolda olduğunu gösteriyor.

Redstone güncellemesinin ikinci dalgasının beklediğimizden geç geleceğini, 2017'nin ilkbaharını bulabileceğini yakın zamanda öğrenmiştik. Bu, bizleri bekleyen yeni işlevler için çok uzun süre bekleyeceğimiz anlamına geliyordu.

Ancak Microsoft'tan bazı program müdürlerine göre yeni işlevlerin bazıları, çok yakında kullanıma sunulacak. Buna dair bir ipucu, Windows baş program müdürü Rich Turner'ın tweet'inde ortaya çıktı: "Yeni #Windows 10 işlevleriyle zaman geçirme fırsatı buldum. Bunu gördüğünüzde hepiniz ÇILDIRACAKSINIZ."

Microsoft'taki program müdürlüğü görevine geçen ay gelen Turner'in LinkedIn profilinde yöneticinin "Windows 10'a müthiş yeni işlevler getirdiği" yazıyor. Microsoft Azure, ASP.NET ve Web Araçları'nda program müdürlüğü yapan bir başka yönetici ise tweet'inde şunları söyledi: "Bu işlevler (ne olduğunu biliyorum, çünkü yardımcı oluyorum) HER ŞEYİ DEĞİŞTİRECEK. Şaka yapmıyorum."

Microsoft yöneticilerinin bizi bir şeyler için hazırlamaya çalıştığı kesin. Yeni işlevlerin neyle ilgili olduğu, hatta tüketicilerle mi, yoksa iş yerleriyle mi ilgili olduğu bile şimdilik bilinmiyor. Turner'ın bir tweet'i sayesinde tek bildiğimiz, yeniliklerin Cortana'yla ilgili olmadığı.

Okuyucu Yorumları