Yeni teknolojilerini CeBIT'te tanıtıyor

Vestel, saydam panel, 3D monitör, Vestbook, yerli bir tablet ve fazlasını CeBIT'te tanıtıyor!

Akıllı tahta ve fazlası!

Vestel, Avrasya bölgesinin en büyük bilişim fuarı CeBIT Eurasia'da 104 metrekarelik standında tanıttığı ürünleriyle teknoloji standartlarını belirlemede ortaya koyduğu performansı gözler önüne seriyor. Vestel'in fuarda sergilediği başlıca ürünler arasında özel etkileşimli akıllı tahta, 65" ve 80" dokunmatik Office board, otel TV, hastane çözümleri, 22" ve 46" transparan panel, 3D monitör, All In One PC, Vestbook ve yerli üretim tablet PC'ler bulunuyor. Vestel Dijital Genel Müdürü Hayrettin Çelikhisar, son 10 yıl içinde dijital teknolojilerin bir lüks olmaktan çıkıp ihtiyaç haline geldiğine dikkat çekerek "Sahip olduğumuz yüksek teknoloji, yerli Ar-Ge gücü ve yerli üretim kapasitesiyle elektronik sektöründeki liderliğimizi bilişim sektörüne de taşıyacağız."

Çelikhisar: "Sektörel ihtiyaçlara cevap verecek teknolojiler geliştirdik"

CeBIT Eurasia'da özellikle sektörel ihtiyaçlara yönelik profesyonel ürünlerini sergilediklerini ve fuarın yeni iş ortaklıkları için önemli rol oynadığını belirten Çelikhisar, özellikle eğitim, sağlık, turizm ve reklam sektörünün ihtiyaç duyduğu ürünlere ürün gamlarında yer vererek mevcut ve potansiyel müşterilerine özel çözümler sunduklarını ifade etti. CeBIT Eurasia'da iş ortaklarına profesyonel ve kişisel çözümler sunacak ürünler sergilediklerini belirten Çelikhisar, sözlerine şöyle devam etti:

"Kendi kaynaklarımızla tasarladığımız ve üretimini Vestel Fabrikalarında yaptığımız tabletleri, eğitim teknolojileri kapsamında üretilen 65'' etkileşimli akıllı tahta ürünümüzü de fuarda sergileyeceğiz. Bunun yanı sıra, 32"/40"/46"/55'' bilgilendirme ekranlarımız, otel TV, 22'' ve 46'' transparan panel, totem, kiosk ürünlerimiz ve hastane çözümlerimizi de fuarda sergileyeceğiz."

CeBIT Eurasia Fuarı'nda sergilenen Vestel ürünleri

Office Board

80" ve 65" dokunmatik LED ekranın arka tarafına takılıp çıkartılabilen PC sayesinde ekran dijital tahta olarak kullanılabiliyor. Geliştirilen program sayesinde parmakla veya kalemle yazı yazıp silmek, şekiller çizmek, döndürmek, hareket ettirmek mümkün. Ekrana elle yazılan yazılar dijital formata dönüştürülebiliyor. Etkileşimli tahta üzerinde yapılan çalışmalar saklanarak e-posta ile gönderilebiliyor. Ayrıca ekran üzerinden kişisel bilgisayarlar ile haberleşmek ve bilgisayarları kontrol etmek, ders/seminer kaydederek bilgisayarlara göndermek de mümkün.

Akıllı tahta, tablet, totem, kiosk ve fazlası

Akıllı tahta, tablet, totem, kiosk ve fazlası

Akıllı Tahta

65" akıllı tahta ile Vestel'in eğitim üzerine geliştirdiği yazılım sayesinde ders içeriklerine (videolar, ofis dosyaları, sunumlar vb.) kolayca ulaşılabiliyor. Çalışma sayfalarına geçiş yapma, standart çizim işlemleri, akıllı şekil ve yazılımlar, yazı tanıma, tabletlerle etkileşim gibi özelliklere sahip ürün, üzerinde yapılan çalışmaları saklayıp e-posta ile gönderebiliyor. Ayrıca ekran üzerinden kişisel bilgisayarlar ile haberleşmek, bilgisayarları kontrol etmek, ders/seminer kaydederek kişilerin bilgisayarlarına göndermek mümkün. Üründe opsiyonel olarak beyaz tahtada board marker'la, yeşil tahtada ise tebeşirle yazı yazılabiliyor.

Tablet

10.1" Tablet Vestel Ar-Ge birimlerinin tasarladığı ve Vestel fabrikalarında üretimi yapılan bir ürün. Vestel tabletlerde kapasitif dokunmatik ekran, 10 noktadan algılama özelliği, parmak veya kalemle kullanılabilme ve avuç içi ayrımsama özellikleri mevcut. Çift çekirdekli işlemci ve 32 gb hafıza kapasitesinin yanında Wireless ve Bluetooth özellikleri de var. Ayrıca akıllı tahtalarla da etkileşim içine girebiliyor.

Totem

46'' ve 55'' Totem ürünlerinin şık kabinlerinin içinde PC yer alıyor. Vestel'in geliştirdiği yazılımımla konum fark etmeksizin internet üzerinden tüm ekranlar ayrı ayrı yönetilebiliyor. Ekranları bölerek video, sunum, resim, alt yazı gibi birçok fonksiyon aynı anda kullanılabiliyor.

Kiosk

Multi-touch dokunmatik özelliğe sahip 42" Kiosk, bu özelliği sayesinde gerekli bilgilere rahat erişim sağlıyor.

Digital Signage

32", 40", 46" ve 55" boyutlarındaki bu bilgilendirme ekranlarını, Vestel'in geliştirdiği Digital Signage programıyla tek bir merkezden yönetmek mümkün.

3D Monitor

Teknolojiyi yakından takip edenlerin 3D filmler ve bilgisayar oyunları için tercih ettiği 21.5" Vestel monitör, 3D görüntü işleyebilen PC ile entegre ediliyor. HDMI ve VGA girişleri olan ürünün siyah ve beyaz renk seçenekleri de mevcut.

Okuyucu Yorumları