Güç, stabilite ve etkili soğutma bir arada

Ön cephesini kapatan kapak ve oldukça sade tasarımı sayesinde Aopen H800A, dışardan bakıldığında sıradan bir kasayı andırıyor olabilir, ancak bu dış görünüş yanıltıcı. Çünkü H800A’yi açıp iç tasarımına baktığımızda, karşımızdakinin aslında güçlü bir kasa sistemi olduğu hemen anlaşılıyor.

AOPEN H800A İnceleme
CHIP Online Notu 70

Sunucu sistemleri için düşünülmüş olan H800A, iç kısmında toplam on adet sürücü yuvasına sahip. Soğutma işlemini üç adet fan ile gerçekleştiren bu sistemde, hava kanalları sayesinde başarılı bir sirkülasyon sağlanıyor. Üzerinde 350 Watt’lık bir güç kaynağı bulunan H800A, istenildiğinde güç kaynağı sayısını iki adet Redudant SPS’e çıkarabiliyor. Redudant SPS, yani Rack Mount tasarımlı sistemlerde görülen ve kasanın içini açmadan değiştirilebilen güç kaynağının kullanılması da Aopen’ın sunduğu avantajlardan biri. Bu sayede, kasanın içine takılan sürücülerin güç ihtiyacı anında karşılanabiliyor.

Özetle

Aopen, H880A ürünü ile güç ve stabiliteyi aynı anda sunarak özellikle sunucu sistemleri için gayet başarılı bir çözüm oluşturuyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli AOPEN H800A
Ürün Markası Aopen
CHIP Online Notu
70
Okuyucu Yorumları