Giriş seviyesinin hızlı ve çalışkan yardımcısı

Lazer yazıcıların kendilerini zamanla oldukça geliştirdikleri bir gerçek. Günümüzde kaba ve büyük yazıcıların yerine ince ve zarif yazıcılar aynı işi becerebilecek duruma geldiler.

BROTHER HL-1430 İnceleme
CHIP Online Notu 82

Örneğin baskı kalitesi bu yazıcılarda önemli ölçüde arttı ve buna paralel olarak da baskı hızı oldukça iyi rakamlara yükseldi. Brother HL-1430 yukarda saydığımız özelliklere uyan bir yazıcı. Baskıları 600x600 dpi çözünürlükte gerçekleştiren bu yazıcı, dakikada 14 sayfalık baskı hızı ile iyi bir görünüm çizmeyi başarıyor. Bunda hiç şüphesiz ürünün sahip olduğu entegre 4 MB belleğin ve 66 MHz hızındaki işlemcinin de katkısı var. Yaptığımız testlerde HL-1430 un ilk baskı için 15 saniye beklediğini, oŞs uygulamalarında da iyi sonuçlar verebildiğini gördük; metin baskılarında hızlı ve temiz çıktılar alabildik. Resim ve grafik baskılarında da hızlı çıktılar aldık, ancak bu kategoride kalite orta seviyelerde.

Özetle

HL-1430, profesyonel kullanıcılardan çok giriş seviyesinde yer alan ve çok fazla beklentisi olmayan, yani daha çok oŞs programlarından baskı yapan kullanıcılar için uygun bir seçenek.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli BROTHER HL-1430
Ürün Markası Brother
CHIP Online Notu
82
Okuyucu Yorumları