Dijital Videolar Masaüstüne

USB arabirimini artık bilmeyeniz yoktur. Bu arabirim kullanıcıya çok büyük bir rahatlık sağlarken, donanım üreticileri tarafından da büyük bir destek görüyor. Öyle ki anakart üreticileri bu arabirimi standart olarak ürünlerine dahil ettiler. Yalnız bu arabirimin günümüzde bir dezavantajı var.

Kouwell PCI To Firewire IEEE 1394 İnceleme
CHIP Online Notu 76

Artan teknoloji ile birlikte USB arabirimi bazı ihtiyaçları karşılayamaz oldu. USB arabiriminin en belirgin özelliği, transfer hızı 12 MBs ile sınırlı olması. Üreticiler bu sayede yeni bir arabirim arayışına girdiler ve firewire’i geliştirdiler. Firewire ilk olarak Video-Editing işlemleri için düşünüldü ve daha çok home elektronik uygulamalar için öngörüldü.Ama yüksek transfer hızı diğer donanım üreticilerini de harekete geçirerek farklı ürünler üretmek için tetikledi. Bu ay testimize KW- 1582T modeli ile katılan Kouwell, firewire kart üreticilerinden biri. PCI arabirimini kullanan bu ürün 400 Mbit’e kadar çıkan transfer oranı ile göze çarpıyor.

Özetle

tarafından otomatik olarak tanımlanan kartın, dijital videoların herhangi bir sorun yaşamadan bilgisayar ortamına aktarılabilmesini sağlaması beğenimizi kazandı.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Kouwell PCI To Firewire IEEE 1394
Ürün Markası Kouwell
CHIP Online Notu
76
Okuyucu Yorumları