Bırakın, elleriniz serbest kalsın!

Uzun konuşma sürelerinde telefonunu kulağında tutmaktan sıkılmış olanlara iyi bir alternatif.

Mobaks Multi Bluetooth Kulaklık İnceleme
CHIP Online Notu 75
  • Kullanım kolaylığı
  • İki farklı hat tanımlama
  • Kulak mandalı daha kullanışlı olabilirdi

Dünyanın en önemli markalarının yetkili distribütör firması Mobiltel tarafından 2011 yılında piyasaya sunulan Mobaks mobil aksesuar ürünleri, özellikle akıllı telefon kullanıcılarına hitap eden pek çok başarılı ürüne ev sahipliği yapıyor. Uzun telefon görüşmelerinde konfor arayan kullanıcılar tarafından tercih edilen Bluetooth kulaklıklara da iyi bir örnek veren Mobaks, Multi Bluetooth kulaklığıyla ellerinizi serbest bırakacak.

Siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip olarak satışa çıkartılan Mobaks Multi Bluetooth kulaklık, parlak malzemeli dış görünüşüyle sade bir tasarım sunuyor. Bu alanda hizmet veren pek çok üründen aşina olduğumuz gibi mandallı bir gövdeye sahip olan cihaz, böylece rahatlıkla kıyafetinize iliştirilebiliyor. Kolay bir eşlemenin ardından telefonunuzdan yapacağınız aramaları kontrol altına alabilen Multi Bluetooth kulaklık, üzerinde bir buton, açma kapama düğmesi ve ses seviyesi kontrol noktası bulunduruyor. Gövdenin ortasına yerleştirilmiş olan butonla telefonunuza gelen aramaları cevaplayabilmenizi sağlayan Multi Bluetooth kulaklık, aynı zamanda son aramaları tekrar geri arayabilmenizi de sağlıyor. Sesli arama yapabilmenize de olanak tanıyan cihaz, birden fazla telefon kullanan kullanıcılar için de uygun. Kişisel ve iş hattını farklı telefonlarda tutan kullanıcılar için iki telefon hattını tanımlayabilen Multi Bluetooth kulaklık, böylece bir sorunu daha ortadan kaldırıyor.

Kulak içine rahat oturan ve kulağınıza sabitleyebilmeniz için yanında çıkartılabilir bir mandal bulunduran kulak içi kulaklığıyla görüşmeleriniz sırasında sıkıntı yaşamanızı engelleyen Multi Bluetooth kulaklık, ses kalitesiyle de ideal performans gösteriyor. Cihazınızdan 10 metre uzaklığa kadar kablosuz görüşmelerinizi yapabileceğiniz Bluetooth 3.0 versiyonuyla gelen kulaklık, 7 saate kadar konuşma süresi ve 160 saate kadar da bekleme süresi sunuyor. Tüm bu sürelerin sonunda da yaklaşık 2 saatte şarj oluyor.

Özetle

Uzun telefon görüşmelerinde telefonunuzu elinizde tutmak sizi yoruyor ve ısıdan kulağınız rahatsız oluyorsa Bluetooth kulaklık ürünlerine yakından bakmanız yararınıza olacaktır. Bu noktada da Mobaks Multi Bluetooth kulaklığı yakından inceleyebilirsiniz.

Alternatifleri

Bluetooth kulaklıklar farklı tasarımlardan oluşuyor. Her ne kadar hepsi kulak içi kulaklık türlerinden oluşuyorsa da, piyasada kulak çevresine sabitlenebilen askılı modeller de bulunuyor. Bu tür bir kulaklık arayışı içindeyseniz onlara da göz atabilirsiniz.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Mobaks Multi Bluetooth Kulaklık
Ürün Markası Mobaks
CHIP Online Notu
75
Bluetooth Versiyonu 3.0
Uyum Profili Kulaklık profili, hands-free
Çekim Gücü 10 metreye kadar
Konuşma Süresi 7 saate kadar
Bekleme Süresi 160 saate kadar
Şarj Süresi 2 saate kadar
Okuyucu Yorumları