El Yazınızı Tanıyan Program

Oldukça ilginç bir yazılım olan Sensiva, kullanıcılara uygulamalar için farklı bir kısayol şekli sunuyor. Bu yazılımı kullanarak fareniz ile ekrana karalayacağınız simgelerle bağlantılı olarak çeşitli uygulamaları açmanız mümkün.

Sensiva İnceleme
CHIP Online Notu 72

Örneğin bir programı maximize etmek için farenin tuşuna basılı tutup imleci sağ üst köşeye çekmek yeterli oluyor. Standart Windows kullanımında başlangıçta otomatik başlamayan bir uygulamayı çalıştırmak için ya masaüstündeki simgesine çift tıklamak ya da Başlat menüsünden Programlar altındaki kısayolunu çalıştırmak gerekir. Ancak Sensiva’nın yeni sürümü tüm bu sürekli tekrarlanan yorucu işlemler yerine sabırsız insanlar için çok daha hızlı bir kısayol sunuyor. Farenizin sağ tuşuna basılı tutup programın özel sembollerinden birini ekrana çizdiğinizde, onunla bağlantılı program rahatlıkla açılabiliyor. Yeni sürüm olan 3.0’da web sayfalarının özelleştirilmesi ve log-in ekranlarının atlanması da mümkün olabiliyor. Program 3 farklı bölümaltında 19 adet tekrar düzenlenebilir sembol içeriyor.

Özetle

Sensiva, XP dahil tüm Windows sürümleri ve fare çeşitleri ile çalışabiliyor. Ancak sembolleri çizerken olabildiğince orijinal şekillere yakın çizmeye özen göstermek gerekiyor.
Teknik Özellikler
Ürün Modeli Sensiva
Ürün Markası Sensiva
CHIP Online Notu
72
Okuyucu Yorumları