Instagram'da sessize aldığınız bir hesabın veya bir hikayenin sesi tekrar nasıl açılır?

Instagram'da sessize alınan hesap nasıl açılır? Sessize almayı kaldırma adımlarını anlattık. Instagram'da herhangi bir nedenle daha önce sessize aldığınız bir hesabın veya hikayenin sesini tekrar nasıl açabilirsiniz? Adım adım anlatıyoruz...

Instagram'da sessize alınan bir hesabın veya bir hikayenin sesi nasıl açılır?

Instagram'da birinin gönderilerini veya hikayelerini sessize almanızın birçok farklı sebebi olabilir. Ancak bu nedenler her zaman onları sonsuza kadar sessize almak isteyeceğiniz anlamına gelmez. Eğer fikrinizi değiştirirseniz, gönderilerinin veya hikayelerinin sesini açabilirsiniz.

Bir bilgisayarda gönderilerin sesini tekrar açmanız mümkün değil ve mobil cihazınızı kullanmanız gerekiyor. iPhone veya Android cihazınızda Instagram'daki gönderilerin sesini şu şekilde açabilirsiniz.

Instagram'da Sessize Alınan Hesabın Sesini Açmak

Daha önce birinin Instagram gönderilerinin sesini kapattıysanız, bu kişinin sesini açmak için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli:

  1. Sesi açmak istediğiniz kişinin veya hesabın Instagram profiline gidin.

  2. Ekranın sol tarafında bulunan Takip Edilen'e dokunun.

  3. Sessize al bölümünü seçin.

  4. Gönderiler’in, Hikayeler’in veya her ikisinin yanındaki sessize alma seçeneğini kapatın.

Instagram'da Hikayenin Sesini Açmak

Belirli bir Instagram hikayesinin sesini kapattıysanız ancak artık tekrar sesini açmak istiyorsanız, sessize aldığınız hesabı unutmuş olsanız bile aşağıdaki adımlar ile bunu yapabilirsiniz:

  1. Instagram'ı açın ve gerekirse oturum açın.

  2. Gri renkli bir simge bulana kadar ekranın üst kısmında yer alan hikaye akışınızda gezinin - bu, sessize aldığınız bir hikayedir.

  3. Gri renkli profil resmine dokunun ve basılı tutun.

  4. Sesi Aç'a dokunun.

Bu yazılarımız da ilginizi çekebilir: