Instagram'da pp büyütme nasıl yapılır? (Programsız ve programlı profil fotoğrafı büyütme)

Instagram'da pp büyütme işlemini programlı ya da programsız bir şekilde yapabilirsiniz. İster bilgisayar üzerinden ister iOS ya da Android cep telefonlarıyla profil fotoğrafı büyütme işleminin detaylarını anlattık.

Instagramda pp büyütme (Instagram profil fotoğrafı büyütme)

Akıllı telefonlarda kullanılabilen bir sosyal medya uygulaması olan Instagram, ücretsiz bir fotoğraf ve video paylaşım platformudur. Instagram hesabı olan kullanıcılar, profillerinde kendine ait çeşitli bilgilere yer verir. İsim soyisim, kullanıcı adı, biyografi kısmı gibi alanlara bilgi girerek kendilerini tanıtırlar.

Instagram kullanıcılarının profillerinde yer alan gönderilerin dışında profil fotoğrafı kullanılır. Instagram, diğer sosyal medya platformları gibi kullanıcılara profil fotoğrafı koyma imkanı sunar.

Instagram PP büyütme işlemi uygulama üzerinden yapılmaz. Instagram, kullanıcı hesaplarında yer alan profil fotoğrafını yuvarlak bir çerçeve içinde tutar. Bu kısımda fotoğraf büyütme işlemi yapılamaz.

Belirli bir ölçüde yuvarlak çerçeve içinde sunulan profil fotoğrafı, kullanıcı hesaplarının tanınırlığı için önemlidir. Instagram uygulaması, profil fotoğraflarını büyütmeye izin vermediği için kullanıcılar alternatif yöntemleri tercih eder. Çeşitli internet siteleri ve uygulamaları kullanarak Instagram hesaplarının profil fotoğrafları büyütülebilir.

Instagram PP Büyütme İşlemi İçin Uygulama Gerekir Mi?

instagram

Tablet ve akıllı telefon uygulaması olarak kullanılan Instagram, fotoğraf ve video paylaşımı yapılan sosyal medya enstrümanlarından biridir. Fotoğraf uygulaması olan Instagram, kullanıcıların yüklediği fotoğrafları belirli bir standarda dönüştürür. Fotoğraf yüklemesi yapıldığında otomatik olarak tüm görseller 1080x1350 görüntü boyutuna çevrilir.

Yüklenen fotoğraflar büyükse sıkıştırılarak küçükse otomatik olarak büyütülerek yüklenir. Profil kısmının üst kısmında yer alan dairesel çerçeve içinde profil fotoğrafı yer alır. Instagram uygulaması üzerinden profil fotoğrafları büyütülmesi mümkün değildir. Ancak çeşitli uygulamalar ve internet siteleri üzerinden büyütülmeyen profil fotoğraflarını büyüterek görebilirsiniz. Bu program ve uygulamaları kullanarak farklı hesapların profil fotoğraflarının büyük hallerini görmek için uygulama ve internet sitelerini kullanabilirsiniz. Ayrıca, bilgisayar üzerinden hiç bir program kullanmadan PP büyütme işlemi yapılabilir.

Instagram profil fotoğrafını büyütmek için tasarlanan uygulamalara, profili fotoğrafı büyütmek istenen kullanıcının kullanıcı adını girmek ve işleme devam et demek yeterlidir. Bu sayede yüksek çözünürlüklü profil fotoğrafı görüntülenir ve bazı uygulamalarda bu fotoğrafı indirmek de mümkündür. Bu uygulamaları kullanarak sayısız kullanıcının profil fotoğrafı büyütülebilir.

IOS ve Android Telefonlarda PP Büyütme Nasıl Yapılır?

instagram

Instagram kullanıcıları, farklı hesapların profil fotoğraflarını büyütüp incelemek için çeşitli uygulamalardan yararlanır. Instagram, kullanıcı hesaplarında yer alan profil fotoğrafların büyütülmesine izin vermez. Bu yüzden kullanıcılar alternatif yöntemler kullanarak hesapların profil fotoğraflarının büyütülmüş hallerini görebilir.

Kullanıcıların sıklıkla ihtiyaç duyduğu bir durum olan Instagram PP büyütme işlemi için farklı cep telefonu uygulamaları geliştirilmiştir. Android market, App Store ve App Gallery gibi uygulama marketlerinde farklı PP büyütme uygulamaları bulabilirsiniz. Tablet ve akıllı telefonlar ile birlikte kullanılabilen bu uygulamaların bir kısmı ücretsiz olurken bazıları içi ücret ödenmesi gerekebilir.

Uygulama üzerinden PP'sini büyütmek istediğiniz hesabın kullanıcı adını yazarak profil fotoğrafının büyük halini görebilirsiniz.

Instagram uygulamasından hesap oluşturarak kayıt olan kullanıcılar, farklı kullanıcıların hesaplarını eklemek ve incelemek için profil fotoğrafına bakmak ister. Çeşitli uygulamaları kullanarak Android ve IOS akıllı cihazlarda Instagram profil fotoğrafını büyütmek mümkündür. Android cihazlar için Google Play destekli ve IOS Cihazlar için de App Store destekli çeşitli uygulamaları profil fotoğrafı büyütmek için indirebilirsiniz.

Google Play veya App Store’a giriş yaparak arama bölümüne indirilmek istenen profil büyütme programının adı yazılır ve uygulama cihaza indirilir. Uygulama açılarak arama çubuğuna profil fotoğrafı büyütülmek istenen kullanıcının kullanıcı adı yazılır. Çıkan sonuçta kullanıcının daire içerisinde yer alan fotoğrafına tıklanır ve fotoğraf tam ekran olarak görülür. Kullanıcılar sayısız kullanıcının profil fotoğrafını büyütebilir ve profil fotoğrafının ekran görüntüsünü de alabilir.

Bilgisayardan PP Büyütme İşlemi Yapımı (Programsız)

Akıllı telefon ve tablet uygulamaları ile uğraşmak istemeyenler bilgisayar üzerinden Instagram PP büyütme işlemi yapabilir. Bilgisayar üzerinden profil büyütmenin iki yöntemi bulunur.

İlk yöntem internet sitelerini kullanarak Instagram profil fotoğrafını büyütmektir. Telefon ve tablet uygulamalarına benzer bir altyapıya sahip PP büyütme sitelerini arama motorları üzerinden ulaşabilirsiniz. Profil fotoğrafı büyütme sitelerinde yer alan arama kısmına fotoğrafını büyütmek istediğiniz kullanıcı hesabını yazarak işlemi yapabilirsiniz.

Diğer yöntemde ise büyütme işlemi, ayrı bir program veya internet sitesi gerektirmeden internet tarayıcısı üzerinden yapılır. Tarayıcı üzerinden Instagram'a giriş yaparak profil fotoğrafını büyütmek istediğiniz hesabını açın. Aynı anda CTRL ve U tuşuna basın. Tuşa bastıktan sonra açılan kaynak kodlarına erişeceksiniz. Kaynak kodlarını filtrelemek için CTRL ve F tuşlarına basarak arama ekranını açın. Arama kısmına JPEG yazarak fotoğraf kaynak kodunu bulun. Arama sonucunu kopyalayarak yeni sekme açarak link kısmına yapıştırın. Görmek istediğiniz hesabın profil fotoğrafının büyük hali yeni sekmede görünür.

İnternet Tarayıcısı Kullanarak Instagram Profil Fotoğrafı Büyütülür Mü?

Sosyal medya, günümüzde en çok kullanılan akıllı cihaz uygulamaları arasında yer alır. Milyonlarca farklı kullanıcının aktif olarak kullandığı Instagram, farklı içerikler aracılığıyla kullanıcıların birbiriyle etkileşim kurmasını sağlar. Telefon veya tablet gibi elektronik cihaz yerine bilgisayar üzerinden Instagram’a erişim sağlayan kullanıcılar da kullanıcı adı yazarak merak ettikleri hesapların profil fotoğrafını görme şansına sahiptir. İnstagram profil fotoğrafını büyütmek için hizmet veren çeşitli internet siteleri bulunur. Bu internet sitelerine giriş yaparak profil fotoğrafı büyütmek istenen kullanıcının kullanıcı adı arama butonuna yazılır ve sorgula butonuna basılır. Birkaç saniye beklemenin ardından kullanıcının profili ile karşılaşılır ve profil fotoğrafını büyütmek için de fotoğrafa tıklanır. Yüksek çözünürlükte kullanıcı profil fotoğrafı görüntülenir. Bu işlemi sayısız kere yapmak ve farklı kullanıcıların profil fotoğraflarını büyütmek için ise sayfayı yenileyerek işlemleri tekrarlamak yeterlidir.

Okuyucu Yorumları