Samsung'dan MAGIC SERİSİ monitörler

Dünyanın en hızlı TFT-LCD monitörü olan 173P modelinin de dahil olduğu Samsung‘un yeni MAGIC SERİSİ versiyonu, üstün parlaklık, mükemmel görüntü kalitesi ve her kullanım amacına uygun ergonomik yapısı ile beklentilerin ötesine geçiyor.

Samsung'dan MAGIC SERİSİ monitörler

Türkiye monitör pazarında satışlarıyla liderliğe oynayan Samsung’un yeni MAGIC SERİSİ monitörleri piyasaya çıktı. Yeni MAGIC SERİSİ, geniş kitlelere mükemmel görüntü kalitesi sunan, dijital ürün karmaşasını ortadan kaldıran kullanıcı dostu özelliklerle monitör teknolojisine yepyeni bir soluk getiriyor.

Yeni monitörlerin üstün özelliklerinin altında beş farklı “sihir” yatıyor:

MagicBright², özellikle eğlence amaçlı kullanımlarda en gerekli özelliklerden olan parlaklıkta 500 cd/m² ile ancak televizyon görüntülerinde yakalanan parlaklığı ve görüntü kalitesini monitöre taşıyor.

İş amaçlı kullanımdan film izlemeye kadar çeşitli amaçlarla ve ofislerden evlere kadar farklı ortamlarda tüketiciyle buluşan MAGIC SERİSİ monitörler, hitap ettikleri geniş kitle için MagicTune özelliği ile birçok kolaylık sağlıyor. Monitörün ön yüzeyinde düğme bulunmadığı için tüm ayarların mouse ile yapılabilmesini sağlayan bu özellik sayesinde, ekran kontrolü tamamen kullanıcıya ait. MagicTune, ekran ayarlarından renk kontrolü ve düzeltmesine kadar birçok kolaylık getiriyor. Yan panele alınan düğmelerle ekran genişlerken daha estetik bir tasarım da elde ediliyor. Bu özellik altında kullanıcıya sunulan bir diğer önemli kolaylık da, uzaktan yönetim ve tanıma özelliği ile kurumsal sorunların çözümünde yardımcı olan envanter yönetimi.

Dijital ürün karmaşasını ortadan kaldıran uyumluluk özelliği MagicColor ise, canlı ve dinamik renklerle sürekli oynayan videoları gerçek zamanlı hale getiriyor, ekranın sadece bir bölümünü seçerek rengini farklılaştırma olanağı veriyor.

Ergonomi ve hızda son nokta

Samsung yeni MAGIC SERİSİ monitörlerin bir başka önemli sihri de MagicStand. İstendiğinde duvara da asılabilen MagicBright² TFT-LCD monitörler, gerektiğinde bulundukları yüzeye sıfırlanacak şekilde yada 10 cm kadar yükseğe dikey olarak ayarlanabiliyor. Mekanın özelliklerine ve kullanım amacına göre ileri doğru 5°, geriye doğru 135° açıyla eğilebiliyor. Yatarak film izlemek isteyenler yatay konumdaki monitörü 90° döndürüp dikey konuma getirerek monitörü kendi duruş açılarına göre ayarlama olanağına sahipler.

Toplantılarda herkesin görebilmesini sağlamak için monitörü döndürmek de artık sorun değil, altında bulunan mekanizma sayesinde MAGIC SERİSİ TFT-LCD monitörler oldukları yerde kolaylıkla 175°’ye kadar dönebiliyor. Bu özellik, benzerleri arasında sadece Samsung’da bulunuyor.

Kullanıcıların monitörlerdeki en önemli ihtiyaçlarından biri de hız. MagicSpeed özelliği ile en hızlı TFT-LCD monitör unvanını kazanan yeni MAGIC SERİSİ monitörler, benzerlerinin iki katı olan tazeleme hızı 12 ms ile bulanık görüntüleri ortadan kaldırıyor, hareketli görüntülerde mükemmel bir akış sağlıyor. Tüm detayların net bir biçimde görülebildiği bu monitörler, dijital video ve oyunlar için en ideal seçeneği oluşturuyor.

Kullanıcıların bir monitörden beklediği herşeyi sağlayan ve beklentilerin ötesine geçen bu üstün özellikler, MAGIC SERİSİ’nin sadece üst modellerinde değil tüm modellerinde standart. MAGIC SERİSİ monitörler, bu yönüyle de sektörde bir ilke imza atıyor…

Okuyucu Yorumları