Syncios Pro 3.0.6

Syncios Pro güçlü bir  iTunes alternatifi ve iOS yöneticisidir

Syncios Pro 3.0.6

iOs cihazlarınızı yedekleme ve yükleme kolayca bir kaç tıkla gerçekleştirebilmenizi ve ayrıca iTunes olmadan PC ve iPad/iPhone/iPod arasında veri transferi yapabilmenizi sağlamaktadır.

Syncios Pro ile you music, videos, podcast, iTunes U, zil sesi, ePub/PDF books, audiobooks, fotoğraflars, uygulamalar, kontaklar, notlar, mesajlar, bookmarklar ve dahasını cihazınızdan PC ye ve PC den cihazınıza transfer edebilirsiniz. Syncios Pro yerel klasörlerden , iTunes yedeği veya başka cihazdan dosyalar alabilirsiniz. Jailbreak yapılmış cihazlar da desteklenir. Bunun yanı sıra Syncios Pro video ve ses dosyalarını icihazınıza uygun formatlara dönüştürebilir, kişisel zil sesi yaratabilir ve dönüştürmeden sonra cihazınıza transfer edebilirsiniz.

Syncios Pro 3.0.6
Yayıncı Anvsoft Inc.
Sistem Gereksinimleri Windows XP, Vista, 7, 8; Processor: 750MHz Intel, AMD CPU or above; Available HD Space: 20MB free hard disk space or more for installation; Display: 1024 x 768 resolution or higher; iTunes must be installed and latest version is recommended
Fiyatı 39.95 USD ama bugün için tamamen ücretsiz.
Dosya Boyutu 25.3 MB
Syncios Pro 3.0.6 Syncios Pro 3.0.6 Syncios Pro güçlü bir  iTunes alternatifi ve iOS yöneticisidir
Kalan Süre
Okuyucu Yorumları