2017'de üç farklı Surface telefon gelebilir!

3 farklı Surface telefondan bahseden yeni bir rapor, telefonlar hakkında ilginç bilgiler sunuyor!

Bir değil, 3 yeni telefon!

Surface telefon dedikoduları düzenli aralıklara karşımıza çıksa da bu seferki söylenti, cihazın bu sene piyasaya sürüleceği iddialarını çöpe atıyor.

Önceki raporlara göre Surface telefonun bu sene tanıtılması gerekiyordu. Ancak Windows Central'ın konuştuğu kaynaklar, artık bir şehir efsanesine dönüşen telefonun 2017'den önce tanıtılmayacağını söyledi. Yeni bilgiler resmi olarak doğrulanmasa da söylenen tarih, geçen ay ortaya çıkan raporla aynı şeyi söylüyor. Geçen ay ortaya çıkan bir rapor, Microsoft'un Surface telefonu Windows 10'un bir sonraki büyük güncellemesiyle birlikte piyasaya süreceğini söylemişti. Bu büyük güncellemenin de 2017'den önce gelmesi beklenmiyor.

Yeni rapor, Microsoft'un üç farklı Surface telefon modelini tanıtacağını da ileri sürüyor. Bu modeller tüketiciye yönelik bir model, şirketlere yönelik bir model ve üst düzey bir model olacak. Telefonların birbirinden ne kadar farklı olacağı ise merak konusu. Benzer şekilde tüketicinin aynı anda üç modelin tanıtılmasına nasıl bir tepki vereceği bilinmiyor.

Cihazların Surface tabletleri geliştiren takım tarafından geliştirildiği ve Intel'in bir sonraki nesil Core işlemcisi Kaby Lake ile gelebileceği dışında Surface telefonlar hakkında bilinenler, şimdilik bunlardan ibaret.

Okuyucu Yorumları