2022 Toyota Corolla Cross, Türkiye'ye ne zaman gelecek?

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt, Toyota Corolla Cross'un Türkiye ne zaman geleceğini açıkladı.

2022 Toyota Corolla Cross, Türkiye'ye ne zaman gelecek?

2022 Toyota Yaris Cross kısa bir süre önce Türkiye'de satışa sunuldu. Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ CEO'su Ali Haydart Bozkurt, yeni Yaris Cross ile ilgili hedeflerini açıkladı. İlgiden memnun olduklarını belirten Bozkurt, "Yıl sonuna kadar alabildiğimiz adet 1.000 olduğu için hedefimiz bu şekilde olacak. Önümüzdeki yıl ne kadar araç alacağımız henüz netleşmedi ancak bu aracın normal pazar şartlarında, araç bulunabildiği koşullarda yaklaşık 10 bin adetlik bir potansiyeli olduğunu söyleyebiliriz. Bildiğiniz gibi SUV segmenti çok fazla büyümeye başladı. SUV segmenti içerisinde ise B-SUV yüzde 57'lik bir pay ile günümüzde en büyük SUV segmenti haline geldi" dedi.

COROLLA CROSS NE ZAMAN GELECEK?

Bozkurt, Toyota Corolla Cross'un Türkiye'ye geliş tarihini de açıkladı. Bozkurt, "Toyota SUV ürün gamı anlamında önemli bir yere geldi. Yaris Cross, C-HR, RAV4 ve Land Cruiser olmak üzere geniş bir SUV yelpazesi sunmaya başladık. Aynı zamanda sonbaharda, büyük bir merakla beklenen Corolla Cross'u da Türkiye'ye getirerek SUV ürün gamını daha da güçlendireceğiz" dedi