7" Tablet Acer ICONIA Tab A100 Türkiye'de!

Acer'ın Android 3.2 Tabanlı, 7 inç ekranlı tableti Türkiye'de. İşte cihazın özellikleri, fiyatı!

Acer tablet Türkiye'de!

Acer ICONIA TAB A100 süper akıllı ekran ölçeklendirme uyumluluk moduna sahip en son Android işletim sistemi olan Android 3.2 versiyonunu kullanıyor. Yani, Android Market'ten daha fazla uygulamaya daha erişebilir ve bunların tadını tabletin 7" ekranında sahip olduğu yüksek çözünürlükte çıkarabilirsiniz.

Android 3.2'nin getirdiği bir başka gelişim ise, artık bilgisayardan USB bağlantısı aracılığıyla erişilebilen tam MicroSD kart desteği. Tüm bunların en iyi yanı, kompakt boyutun güçlü performans ile bir araya getirilmiş olmasıdır. Çift çekirdekli NVIDIA Tegra 2 işlemciye sahip olan ICONIA TAB A100, Acer ICONIA TAB serisindeki 10" tablet ile aynı yüksek performansı sunuyor.

Bu 7" (1024x600) tümüyle dokunmatik ekrana sahip tablet ile filmlerinizin tadını çıkarabilir, kitap okuyabilir ve Flash 10.3 desteğiyle internette gezinebilirsiniz. En etkileyici yönü ise, kaliteli atari oyunları ve kompleks 3D oyunları çalıştırıp oynayabilecek olmanızdır. Üstelik, 1080p video oynatma ve HDMI çıkışı sayesinde film zevkinizi büyük ekranda çıkarabilirsiniz. Acer ICONIA TAB A100 ayrıca kulaklarınızı da şenlendiriyor: Dolby Mobile teknolojisiyle tamamlanan bu tablet genişletilmiş bas performansı ve ek derinlik ile zengin ve etkileyici sesler sunarak eğlence deneyimini yeni bir boyuta taşıyor.

Yılbaşı ve Sevgililer dönemi için sevdiklerinize armağan olarak da değerlendirebileceğiniz ACER ICONIA Tab A100 Aralık ayında Pembe ve Lacivert renk seçenekleri ile seçkin Teknoloji marketlerin raflarında 379$+KDV'lik fiyat ile yer alıyor olacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları