Action Launcher ile Pixel'i cihazınıza getirin...

Action Launcher, Pixel'in sadece günler sonrasında telefonun en belirgin özelliğini önünüze getiriyor!

Action Launcher'a önemli güncelleme

Chris Lacey'nin Action Launcher'ı bu yaz devasa bir güncelleme alarak zaten iyi olan bir Android başlatıcısını pek çok Android O temalı özellik ile çok daha iyi bir hale getirmişti. Google'ın Pixel 2'yi tanıtmasının sadece günler sonrasında Action Launcher, telefonun en belirgin yazılım değişiklerinden birini cihazınıza getiriyor.

Bu yılın Pixel telefonlarında Google, arama çubuğunu ana ekranın alt kısmına taşıma kararı almıştı. Bunun arkasındaki fikir ise, arama yapmak için parmağınızı ekranın üst kısmına götürmeye uğraşmadan kolay bir şekilde çubuğu açabilmenizdi. Bu değişiklik her ne kadar küçük gözükse de, oldukça mantıklı olduğunu inkar etmek pek mümkün değil. Action Launcher'ın yeni v29.0 güncellemesi ile beraber bu Pixel 2 tarzı arama çubuğuna Google'ın yeni donanımını satın almadan erişmeniz mümkün oluyor.

Yeni v29.0 güncellemesini yükledikten sonra Settings > Quickbar > Style menüsüne giderek arama çubuğunun yerini değiştirebiliyorsunuz.

Bunun Quickbar olmasından dolayı sadece çubuğun yerini değiştirmekten çok daha fazlasını yapmanız mümkün. Aynı Quickbar özelliklerinin tamamı burada da bulunmakta ve bunların arasında çubuğun köşelerini yumuşatma, rengini değiştirme ve hatta uygulama ve ayarlar için kısayollar ekleme/çıkartma özellikleri bulunuyor. Ayrıca bu güncelleme ile beraber tam "Google" logosunu çok daha basit olan "G" tasarımı ile de değiştirebilmektesiniz.

Okuyucu Yorumları