Android İçin Google Taste Test Hazır!

Google, Android'li telefonunuzu kendinize göre kişiselleştirmenize yardımcı olan Taste Test aracını kullanıma sundu!

Android için Google Taste Test hazır!

Yavaş güncellemelerine rağmen Android'den vazgeçmeyen sıkı bir Android kullanıcısıysanız, telefonunuzu widget'larla, launcher'larla nasıl kişiselleştirebileceğinizi biliyorsunuzdur. Peki bu özelliklerden pek haberi olmayan milyonlarca günlük kullanıcı ne olacak? Google, yeni #myAndroid Taste Test ile bu konuda yardımcı olmak istiyor.

#myAndroid Taste Test sayfası, bir dizi soruya cevap vermenizi istiyor ve cevaplamayı bitirdiğinizde istediğiniz efekti oluşturmanızı sağlayacak duvar kağıdı, klavye gibi uygulamaları indirme bağlantılarını önünüze sunuyor. İngilizce dilinde sorulan sorular arasında doğal mı, yoksa insan yapımı duvar kağıtlarını mı tercih ettiğiniz, modern mi yoksa eski görünümleri mi beğendiğiniz gibi resimli ve animasyonlu sorular var.

Android İçin Google Taste Test Hazır!

Araç her şeyi otomatik olarak gerçekleştirmiyor, yani istediğiniz görünümü elde etmek için size söylenen uygulamaları yüklemeniz gerekiyor. Yine de araç, Android'i istediğiniz hale getirmenizde size yardımcı olabilir, tecrübeli bir Android kullanıcısı olsanız bile. Araç sayesinde uygulama arama zahmetinden kurtulabiliyor, yeni bir kullanıcıysanız Android'in yeteneklerini görme şansı buluyorsunuz.

Android İçin Google Taste Test Hazır!
Okuyucu Yorumları