Apple'da kavga mı başlıyor?

Steve Jobs yaşasaydı Apple'da asla olmayacaklar, ölümünden sonra olmaya başlıyor mu?

Apple'da kavga mı başlıyor?

Steve Jobs'ın ölümü ardından Apple'da sorunlar hiç bitmiyor... Firma düzenli olarak kendi içerisindeki meselelerle boğuşuyor ama artık sonuçlandı gözüyle bakılan CEO konusu, bütün bu tartışma ortamı arasından, geçtiğimiz günlerde bir kez daha gün yüzüne çıktı.

Piyasaya önümüzdeki günlerde çıkacak olan yeni bir biyografi kitabı, Steve Jobs sonrası Apple döneminde yaşanacak çok büyük bir güç çatışmasından bahsediyor. Bu çatışmanın en büyük sebebiyse iOS'un başkan koltuğunda oturan Scott Forstall olacak zira kendisi gözlerini Apple'ın başkanlığına dikmiş durumda.

Bütün bu iddiaları ortaya atansa, "The Inside Apple book" isimli kitabın yazarı Adam Lashinsky; kendisi iPhone yazılımlarının başkan yardımcısı konumunda bulunan bu kişinin hırsını hiçbir zaman saklamadığına ve bariz bir şekilde bunu kullanmak için doğru zamanı kolladığına değindi. Lashinsky'nin gelecek hafta piyasaya çıkacak olan gayri resmi biyografi kitabı, Scott Forstall'ın, Tim Cook'un yakın zamanda atandığı CEO'luk görevini ele geçireceği konusunda bir hayli iddialı.

Piyasaya çıkacak olan bu ilginç kitabın, para kazanmak için yaratılmış bir komplo teorisi mi yoksa iyiden iyiye bilinmeyen gerçekleri mi ortaya koyacağını zamanla göreceğiz...

Okuyucu Yorumları